well, daca primesc viza dupa interviul din 16.08.2004, am in program sa ma stabilesc in
San Francisco, CA. Problema e ca nu stiu nimic concret doar ce am gasit comparativ pe net, de ex. la quickfacts, statistici comparative intre toate counties si statele US . Sunt mai degraba atras de west coast decat de east coast si nu m-as duce prea in nord (de ex. seattle) ca ploua prea mult (so I heard), dar nici in LA (ca e prea mare si aglomerat), asa ca de prin toate variantele care mi-au trecut prin fatza,
San Francisco pare
THE PLACE dar chiar nu stiu nimic concret. Ma intereseaza care sunt oportunitatile de job, cum o duc la capitolul somaj, criminalitate, dezv. economica. Eu sunt din
Timisoara si raportat la restu Romaniei am alte asteptari, adica sunt dintr-o zona care o duce realmente bine economic si social si as vrea sa ma stabilesc intr-o zona asemanatoare in US, adica intr-un fel de Timisoara Americii, si LA sau NY par mai degraba ca un fel de Bucuresti (no offense). Asa ca intreb : poate cineva sa imi dea ceva inside informations, niste comparatii social/cultural/economic intre diverse orase din US in general si/sau CAlifornia in particular
Cam atat acum , daca mai am idei mai intreb
PS : mai am un mesaj postat la sectiunea Affidavit of Support, maybe u can check that one too. Multumesc