Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Calin & Cami - San Francisco 2005

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2004, 10:45 AM
Calin2 Calin2 is offline
Membru
Invatzacel

Default Calin & Cami - San Francisco 2005

Alex, te rog sa il muti unde vrei....

Ciau

Ne cerem scuze ca nu am scris dupa interviu. Nu am avut acces la email si cum sambata am avut nunta nu am avut timp de net.

Analizele medicale:
- facute la CMU; nu ne-au dat vaccinuri deoarece Cami le avea facute (are numai 22 de ani) si eu i-am "imbarligat" cu o adeverinta cum ca am facut ROR si cu livretul militar pentru DT; pretul 4 milioane
- radiografiile 400mii "sub" Optinova; MULTUMIM Olimpiei si lui Razvan pentru incurajari
- am ajuns la 8.45 la CMU si la 9.03 am avut si radiografiile platite; la 17 am mers la CMU supa rezultate
- in afara de frica de "corp strain" care iti intra in vene nu va faceti nici o problema si evident ca nu doare

Interviul a decurs ca la toata lumea cu urmatoarele specificatii:
Predat acte doamnei roscate:
- am respectat perfect ordinea avand un singur dosar
- la dovezi materiale am avut un AOS de approx 90k si un extras de cont cu 15k euro
- pe extras scria doar numele, contul, stampila bancii si semnatura, suma depusa si data maturitatii (e un depozit pe 6 luni la Volksbank)
- cei de la banca mi-au mai dat si o hartiutza in romana in care spuneau acelasi lucru ca in extras (nu cred ca e necesara)
- doamna roscata nu m-a intrebat de provenienta banilor din cont dar cum facusem oricum traducerea contractului prin care am vandut apartamentul m-am oferit voluntar sa i-l dau
- atunci mi-a repetat ca "stiti ca in instructiuni scrie sa nu vindeti etc." ; i-am raspuns ca oricum vrem sa plecam si am glumit pe tema asta cu ea putin
- impresia: a fost super ok, nu ne-a incurcat si chiar am si ne-am amuzat
- mai trebuie sa mentionez ca valoarea contractului putea justifica doar 40% din suma deoarece cumparatorul nu a avut chef de taxe prea mari
- daca nu i-as fi dat contractul poate mi-ar fi cerut consulitza justificarea sumei dar e doar o speculatie

Interviul:
- la ora 11 si ceva si am fost ultimii din 6 si parca pe la 11 jumate eram afara;
- consulitza ne-a intrebat ce vrem sa facem acolo si de ce avem doar atatea poze ca dovezi ale relatiei
- noi am pregatit un album cu poze cu noi din 2000 incoace dar cum eu eram tot timpul fotograful nu am gasit decat vreo 35 de poze impreuna; am mai tiparit si niste emailuri din toata perioada asta si am avut si o factura de telefon a mea care are ca adresa de destinatie adresa lu' Cami
- ea nea cerut poze de la nunta si eu i-am spus ca nu sunt valabile; ea mirata cum de nu?; eu tot pe a mea; atunci a intervenit doamna blonda si i-a explicat ca pozele alea nu sunt valabile si pana la urma a priceput
- cred ca mai mult a vrut sa ne faca un fel de "stres interviu" sa se lamureasca
- altceva nimic decat amprente si juramant
- impresia: zambetele sunt false; normal ar fi trebuit sa zambeasca doar de cateva ori :)) si nu tot timpul; se vor lega de mici detalii din astea asa doar ca verificare; de ex. o familie cu 2 copii din Zalau aveau un AOS de un milion si ceva si o evaluare de apartament de vreo 25000euro si i-a stresat putin consulita legat de dovezi materiale (prin comparatie noi aveam AOS de 90k si doar 15k in cont si nu ne-a intrebat nimic de sponsor sau bani)

Personal nu am avut nici o emotie cu exceptia interviului cu consulita cand ne-a cerut mai multe poze. In rest liniste si pace si nu va stresati deloc daca aveti actele ok ; cred ca cel mai mult va vor stresa cu niste intrebari care poate sunt normale dar daca ai emotii le percepi ca fiind stresante....

La 11 jumate am plecat si am revenit la 16...

Multumesc mult Nicoletei Calin (Niki) pentru ajutorul oferit :)))) si Olimpiei si lui Razvan. Pentru cei din "provincie" sa stiti ca sunt agresivi si poluati bucurestenii astia dar gasesti si persoane agreabile si dispuse sa va ajute (vedeti toti bucurestenii de pe forum). Intr-un fel e normal sa fie lumea mai agresiva caci trebuie sa supravietuiasca acolo si cam la fel incepe sa fie si Timi si probabil toate orasele astea mari. Pentru mine a fost deranjant doar zgomotul excesiv. Am bantuit si eu un an jumate prin Bucu prin 96 si pot sa spun ca incepe sa arate cat de cat ok orasul (in anumite limite).

Baftaleala tuturor si nu va stresati prea tare cu interviul. "Distractia" si stresul adevarat e ala de peste ocean...job..limba...casa...asigurari...si toata gramada de neajunsuri pentru care mergem in US :)))

Noi o ushchim la San Francisco pentru inceput dar nu suntem "batuti in cuie" acolo....

Intrebari daca aveti....va raspund la care stiu....

Calin & Cami
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules