Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Violeta & Dan - Chicago - 2005

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-21-2005, 04:39 PM
Violeta's Avatar
Violeta Violeta is offline
Junior Member
Bobocel

Default Violeta & Dan - Chicago - 2005

Interviu luat cu succes in 20 ianuarie 2005

Salutare dragilor,
in 20 ianuarie am avut interviul. La 6.03 am ajuns cu rapidul in Gara de Nord. La 7.15 eram in fata ambasadei. La 7.30 am intrat in primul tarc, am fost strigati cei cu programari pentru ora 7.30. Dupa 10 minute a venit Doamna Draghici (care e o doamna in adevaratul sens al cuvintului, a fost super de treaba) si ne-a luat pasapoartele la toti loteristii. Mi-a zis ca pozele sotului nu erau bune si l-a trimis la dubita sa faca altele. Dupa alte 15 minute am fost invitati in ambasada 6 perechi cu loteria. Ne-au controlat in posete si ne-am verificat la intrare. Nu ai voie sa intri in ambasada cu sacose, ti le lasi la intrare, pe niste rafturi. Am mer la etajul 1 si a inceput asteptarea. La ora 8.15-8.20 am fost strigata la ghiseul 6 unde ne astepta Doamna Draghici. Am predat actele in ordinea bine stiuta: original, copie, traducere legalizata. Mi-a cerut si diploma de licenta. Sotului nu i-a cerul nici macar diploma de bac. M-a intrebat ce profesie am, unde vom locui in State si alte banalitati.
La suport financiar am avut: 1300$, 4000Euro, 100.000.000 si 2 AOS-uri, unul de la un var de-al meu si unul de la un prieten. Am ramas cu AOS-ul de la prieten deoarece adresa lui am scris-o si in acvtele care le-am trimis la KCC. Nu ne-a intrebat nimeni, nimic de bani. Am avut simple extrase de cont cu stampila bancii si semnatura functionare de la banca. Contul nostru de lei era deschis la un CAR si s-a uitat cam ciudat la el si ne-a spus sa-i "traducem" ce inseamna CAR ca ea nu stia, apoi s-a dumirit. Oricum pe tot parcursul discutiei cu doamn Draghici ea si-a notat pe o foita cite ceva. M-a intrebat daca pot sustine interviul in engleza si atit. Ne-a trimis sa platim taxele, s-a dus sotul si pe mine m-a rugat sa iau loc in sala sa astept. Dupa 5 minute sunt chemata la ghiseul 5 unde Doamna Draghici mi-a cerut dovezi ale relatiei noastre deoarece noi ne-am casatorit dupa ce am cistigat loteria. bine ca noi suntem impreuna de 5 ani si am avut poze ....si e-mail-uri si a fost very good!
Dupa aproape 40 minute am fost chemati sa ne amprenteze, apoi o alta asteptare. In fine am fost chemati la ghiseul 6 pt interviu. Era o Doamna consul cam la 35-40 ani super draguta. Ne-a intrebat daca am fost la liceu impreuna sau la facultate si i-am zis ca nu si atunci a intrebat: dar cum v-ati cunoscut? si i-am zis ca la discoteca, la care ea a zimbit. Sotul i-a zis ca l-am agatat si asta a amuuzat-o din nou. Apoi ne-a intrebat cine este sponsorul, daca sotul are terminata facultatea, unde lucram, ce vom lucra in America, de ce vrem sa plecam, cind am avut nunta. Ne-a pus sa semnam actele si sa juram ca tot ce am spus este adevarat. Ne-a spus apoi ca in 30 minute vom primi viza. Am asteptat si la 11.20 am primit viza. A venit Doamna Draghici cu plicurile si pasapoartele si ne-a explicat ce va trebui sa facem mai departe si ne-a urat multsucces.
La 11.30 ieseam fericiti din Ambasada cu vizele.
La 12.05-12.10 ieseau fericiti din Ambasada si prietenii nostri George si Cecilia pe care i-am cunoscut la CMU la vizita medicala.
Cu totii ne indreptam spre Chicago si sper sa dea Dumnezeu sa plecam toti 4 odata, pe la sfirsitul lui iunie, inceputul lui iulie.
In aceeasi zi au avut interviul: o fam. din Baia Mare - reprogramati deoarece sotului ii trebuia cazier din Irlanda, o fata din Oradea - reprogramata, voia sa se marite fata si nu stia cum sa procedeze, o familie - reprogramata pentru ca avea diploma de bac plasticata, o familie - reprogramata/respinsa nu aveau dovezi ale relatiei si au si facut scandal, un baiat din Bacau care a venit dupa vize deaorece fusese la interviu cu 2 sapt inainte si a fost reprogramat.
Si NOI si George si Cecilia care am luat VIZELE
Cam atit a fost.
Multumesc lui Dumnezeu ca am trecut cu bine.
Multumesc si lui Alex si moderatorilor si tuturor celor care contribuie cu informatii utile la acest forum.

Pupici lui George si Cecilia, sa dea domnul sa ajungem la nunta voastra.
Multa bafta tuturor!
Scuzati greselile de ortografie, emotii inca mai exista.

Violeta si Dan - Suceava---------------> Chicago

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules