|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Nu am diploma de bac pot aplica?
Poate sa-mi spuna cineva daca pot sa aplic la loterie cu diploma de scoala profeesionala. Sint electrician cu vechime 16 ani ,s-au pot sa-mi iau la revedere. Multumesc
|
|
||||
|
||||
Ca acte de studiu iti cer ori minim diploma de bacalaureat, iar in caz ca nu ai ... minim 2 ani experienta intr-o meserie, iar daca tu zici ca ai 16 ani experienta cred ca nu exista vreo problema. Ideea e sa poti dovedi aceasta experienta.
|
|
||||
|
||||
Bravo tie! 16 ani e ceva!! Presupun ca ai si pe cartea de munca acesti ani sau macar mai mult de 2! Atunci mergi linistit la interviu!
Bafta! Simina
|
||||
|
||||
Exact.Poti aplica linistit daca dovedesti experienta cu cartea de munca...si sa fie o profesie care se poate practica si in USA, adica sa fie un echivalent pentru ea acolo...parca exista o lista a profesiilor pe undeva pe site-ul lor, nu stiu sigur.
|
||||
|
||||
Au link sigur de pe site-ul lor! Doar ca e 1 a.m. la mine acum si mi-e cam somn, ca ti l-as cauta eu.
|
||||
|
||||
Incearca aici: http://online.onetcenter.org/
|
|||
|
|||
An applicant must have EITHER a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of elementary and secondary education; OR two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform.
Se refera intr-adevar la 2 ani vechime, dar in ultimii 5 ani. Sursa: http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1318.html
|
|||
|
|||
Va multumesc ca ma-ti incurajat am aplicat deja la loterie ,mentionez ca am cei 16 ani vechime in meseria de electrician si o pot dovedi cu cartea de munca si experienta in operare pc si intretinere pc nivel avansat + cunostinte foarte avasnsate mecanica si electrica auto.Nu este deloc gluma si pot sa dovedesc practic,aste din urma.Cine vrea sa ma mai incurajeze va rog sa-mi raspunda ,s-au pe mail la [email protected] ,,mersi muult mult de incurajari.
|
|
|||
|
|||
Ce- in mana nu-i minciuna! Si daca o poti si dovedi cu acte e si mai bine.
Dar mai ramane un mic pas: extragerea si primirea mult doritului plic nr 1. Asta tine de noroc. Sa dea Dumnezeu sa ne vedem in State cu totii la anul!
Display Modes | |
|
|