![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Salutare tuturor!Am nevoie de o lamurire, daca poate cineva sa ma ajute.Sotul meu poate aplica la loteria vizelor daca are deja green-card?Va intrebati ce rost mai are.Ma gandesc ca daca el castiga obtin si eu green card.
Si mai am o intrebare: De ex la intrebarea Cati copii aveti?Dc raspunsul este zero, raspunsul va fi :0, sau none sau este o alta formula de raspuns? Multumesc |
|
||||
|
||||
![]() pt intrebarea cu rezidenta, gasesti raspunsul in instructiunile oficiale :
http://travel.state.gov/pdf/RomanianDV2008.pdf la punctul 11, intrebari frecvente. acolo scrie de copiii rezidenti, asa ca ma gandesc ca si alte persoane rezidente se supun acelorleasi reguli. ai putea sa suni la ambasada sua sa intrebi.sau sa se inscrie pur si simlu, ca doar nu e nimic de pierdut. sa vedem ce parere au si alti forumisti. |
|
||||
|
||||
![]() si eu cred ca se poate inscrie. In cel mai rau caz, daca va castiga va fi descalificat, altceva nu are de pierdut.
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
nu ar fi mai simplu? intreb si eu...nu cunosc...chiar m-ar interesa acest caz al reintregirii familiei in special pentru frati...cat dureaza etc etc
|
||||
|
||||
![]() daca nu ai cetatenie nu merge cu reintregriea.. cunosc cateva cazuri in care ei stau despartiti pt ca ea/el nu au cum sa ajunga in state. faza mai naspa e ca daca sotul/sotie e in state, la partener f f greu ii da viza, pt ca stiu si ei ca nu se mai intoarce omul inapoi...
|
|
||||
|
||||
![]() Si despre reintregirea familiei rezidentilor permanenti s-a mai scris pe forum. Se poate, dureaza mai mult, dar se poate. Search!
|
|||
|
|||
![]() Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.Cred ca am sa intreb la ambasada pentru orice eventualitate.
|
|
||||
|
||||
![]() Danmin, in cazul in care sotul tau castiga la loterie, va fi descalificat pentru ca are deja green card. Situatie care oricum nu te va ajuta pe tine. Poti sa aplici tu in schimb.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cei care solicita interviul in tara de rezidenta ... postati aici !! | sorin_a68 | Am cistigat Loteria Vizelor! | 11 | 10-27-2006 08:13 AM |
AOS pt cei deja in US ? | Europe | Affidavit of Support - I134 | 1 | 06-21-2004 09:02 PM |
![]() |