|
||||
|
||||
SOS Urgent- diploma bac -duplicat
Va rog ajutati-ma in legatura cu diploma de bac care a fost plastifiata, trebuie sa imi scot duplicat. VA ROG CINE A TRECUT PRIN ASTA spune-ti/mi etapele si cel mai important CAT A DURAT?
Apreciez orice informatie de la cineva care a avut acceasi experienta. va rog sa imi scrie-ti pe adresa de email [email protected] ca pe acest site ma descurc greu. Multumesc |
|
|||
|
|||
criher, intr-un moment in care nu-mi gaseam diploma de bac, am fost la liceul la care am terminat si mi s-a spus de catre o doamna tare acra, urmatoarele:
"Ai pierdut diploma?!!!!! Ai face bine sa o gasesti!! Ca nu se poate elibera alta pe loc" Procedura dupa cum spunea "cocoana" era urmatoarea " Dai anunt in monitorul oficial si intr-un ziar de mare tiraj; cu dovada publicarii in cele doua vii si faci o cerere la directoare; aceasta trimite dosarelul tau la minister si in 6 luni ti se elibereaza un duplicat. " Eu am cerut varianta prescurtata la chestia asta, adica o adeverinta care sa ateste ca am terminat 12 clase si am dat bacul...E , la asta mi-a zis:" NU se poate, don'soara, ce adeverinta e asta?" Adica chiar tupeu pe mine, dom'le, cum adica adeverinta? Concluzia, mergi la tine la liceu, ei sunt in masura sa iti spuna cum sta treaba -in cazul meu, mi-am cautat diploma pana am gasit-o : Ana |
|
||||
|
||||
Stai sa ne intelegem: a fost doar plastifiata sau si pierduta ?
Si daca a fost doar plastifiata,care-i baiul? Nici unul,si a mea a fost,gratie inteligentei sclipitoare de care dau dovada cateodata; la ambasada acritura aia blonda a strambat nitel din nas...a facut putina amigdalita zbierand la mine,dar...i-a trecut. Si eu am trecut.Testul
\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein) ***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !*** PS: http-uri, www- uri, bla-bla-bla-uri am cu program: o zi- da, o zi- nu. Azi NU. |
|
|||
|
|||
sunt profesor de info la un liceu din craiova. intamplarea face ca zilele acestea a venit la noi la liceu o tipa cu diploma de bac din anul 1995 care nu avea timbru sec. (aceeasi chestie cred ca este si la tine deoarece prin plastifiere se pierde timbrul sec ). secretara a apelat la mine sa-i fac pe calculator o diploma dupa un model din 1995 pe care am scos-o la imprimanta pe o hartie de culoare aproximativa cu a diplomei, a completat-o a scris pe ea ca este un duplicat dupa diploma de bac, si a trimis-o cu ea la inspectoratul scolar. totul a durat 1 zi. daca doresti mai multe informatii cauta-ma pe privat si am sa intreb la scoala la mine cum stau mai exact lucrurile.
|
|
||||
|
||||
nu falsificati diplome!
Quote:
Fiecare diploma are o serie UNICA, care e trecuta atat pe diploma cat si pe cotor-ul care ramane la scoala/universitatea care elibereaza diploma. Seria este inregistrata la Ministerul Invatamantului. si este una din metodele de a verifica daca o diploma este falsa sau nu. La minister se stie ce serii s-au alocat scolii respective, si nu pot fi doua diplome cu acceasi serie. Daca este duplicat LEGAL, atunci ar trebui sa aiba o serie diferita, alocata de minister. O alta modalitate de verificare este acea taietura ondulata, care se efectueaza intre cotor (partea care ramane la scoala) si diploma propriu-zisa. Fiecare diploma are dispuse aceste "ondulari" intr-un mod oarecum diferit, si aceasta este pentru ca oricand sa se poata verifica daca o diploma "se potriveste" cu cotorul care are seria respectiva. Apoi mai este si hartia pe care este printata. DOAR ministerul are dreptul legal sa tipareasca diplome (formulare de diplome goale) si sa aloce seria. Parerea mea este ca..... ceea ce ati facut voi este cam ilegal si diploma este falsa. Daca se afla, s-ar putea sa o incurcati toti cei implicati. Dar, e doar parerea mea...
|
||||
|
||||
Deci am fost la scoala si mi-a zis secretara draguta "stai linistita ca iti fac alta si vino in 2 zile dupa ea" asta suna a lucru manual ca face ea sper ca totul va fi ok si sper sa fie in modul cel mai legal.
intrebarea acuma este sa ma semnez cu numele de fata cum e diploma de bac sau cu numele de casatorita cum e si in pasaport?????? |
|
|||
|
|||
duplicat diploma bacalaureat
Ma aflu si eu in situatia in care voi fi nevoita sa ma duc la ambasada cu un duplicat dupa diploma de bacalaureat.
Au existat vreodata probleme cu duplicatul ? Daca ma duc la ambasada cu duplicat mi se vor cere explicatii suplimentare ? Multumesc mult. [email protected] |
|
||||
|
||||
Quote:
Avand plastifiata diploma de bac, pt. a ne putea prezenta la interviu fara probleme, am mers la liceul unde a terminat pt. un duplicat. TREBUIE semnat cu numele pe care il ai la data cand ridici duplicatul. Este trecuta si data eliberarii ( EX : 18.11.2004 ) si trebuie sa semnezi cu numele actual. Succes !!! P.S. 1. Citeste aici : http://paginaloteristilor.ro/for...er=asc&start=0 ultimul mesaj de pe pagina. 2. Aceeasi semnatura sa fie pe duplicat, pe cotor ( este adevarat ce a scris DorinT mai sus ) si in registre. (Trebuie semnat in trei registre.)
|
|||
|
|||
dorinte, nu stiu daca e ilegal cu toate ca tind sa cred ca e legal. nu i s-a eliberat alta diploma ci pe baza celei vare o avea i s-a eliberat un duplicat dupa diploma. daca spunea ca nu mai are diploma atunci lucrurile stateau altfel.....
|
|
|||
|
|||
Si eu mi-am ridicat duplicat dupa diploma de bac, pt. ca mi-au pierdut-o la facultate, in arhiva!...
Am semnat pe diploma cu semnatura mea actuala, care nu este lizibila (nu semnez cu numele meu), iar in celelalte acte necesare a trebuit sa scriu numele de dinainte de casatorie si in paranteza "casatorita x". Atita tot. La mine a durat mai mult de 2 luni, cu mai multe drumuri la liceul respectiv, pt. ca ba nu aveau una, ba le lipsea alta (nu dintre actele mele!), parca vroiau sa-mi puna bete in roate! Dar s-a terminat cu bine. Iti poti amina interviul pina ai duplicatul, este un motiv cit se poate de serios, asa mi-a zis de la ambasada cind am sunat sa intreb. Bafta! Simina
Display Modes | |
|
|