![]() |
|
|||
|
|||
![]() Am verificat diplomele de BAC si a mea nu are timbru fiscal. Nu se vede ca ar fi avut vreodata.Pe diploma de BAC a sotiei exista timbru.Eu am terminat in IASI in 1991 ,sotia in Tecuci.Voi ce parere aveti?S-ar putea sa am probleme la interviu din cauza asta?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Cind am facut poza aia din semiprofil mi-a iesit cam neclara din cauza ca era urechea aia bleaga pe partea aia.
Credetzi ca voi avea probleme la interviu ? Din editzia revizuita si adaugita a "Colectie de proverbe si zicatori romanesti" Extras: A despica firul in patru. Se inlocuieste cu: A despica firul in saisprezece. Comentariu: Se pastreaza baza 8. Urmatoarea intrebare ca sa imi lamuresc descalificarea la interviu: In poza aveam parul drept dar el e defapt cretz insa inainte de a face fotografia l-am indreptat cu drotul. Credetzi ca ma vor pune sa fac alta fotografie sau sa aduc declaratzie notarizata si tradusa in engleza cum ca am parul cretz natural ? A trecut cineva printr-o situatzie asemanatoare ? Credetzi ca ma descalifica ? Sugestie: Grow up people ! Sau romaneste neaosh - MATURIZATZI-VA OAMENI BUNI ! ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pot lua interviul fara diploma de bacalaureat? | CatalinUSA1 | Am cistigat Loteria Vizelor! | 2 | 01-14-2005 01:18 PM |
Interviu fara familie? | Florin Dimitriu | Interviul | 7 | 12-14-2004 11:00 PM |
Taxe vamale romanesti - info pentru rezidentzii permanentzi | Cezar | Intre doua lumi - despre repatriere | 7 | 11-03-2004 03:45 PM |
Regimul vamal asa cum ne intereseaza pe noi ca si calatori. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 01-14-2004 06:36 PM |
![]() |