|
||||
|
||||
Am nevoie de un sfat
Buna tuturor!
Am fost pe 1noiembrie la interviu, dar nu am stiut nimic despre analizele ce trebuiau facute in Bucuresti, si am fost reprogramata pe 8noiembrie pentru a prezenta si analizele acestea. Pentru situatia mea financiara am prezentat un act de proprietate al unui apartament evaluat la aproximativ $40.000 pe numele tatalui meu si o declaratie a sa pe proprie raspundere ca se angajeaza sa ma sustina financiar pe o perioada de timp cu aceasta suma de bani. La nevoie mai pot prezenta si alte acte de proprietate, dar tot pe numele tatalui meu. Consulul nu mi-a spus nimic despre situatia mea financiara, dar persoana la care am depus actele a cam strambat din nas, si mi-a spus ca imi trebuie un cont pe numele meu cu macar $5000. Acum sunt complet derutata si nu stiu ce sa fac. Am rezultatele la analize pe care le voi prezenta pe 8, dar vreau sa stiu daca sa ma mai agit si pentru un cont in banca. Este neaparat necesar? Are vreo importanta daca imi deschid contul respectiv si scot un extras de cont cu doar 2 zile inainte de interviu? (mai curand nu este posibil) Ce sfaturi imi puteti da? Mersi frumos, Elisa |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|