|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
Intrebare formular DS-230 Part 1
La rubrica 3. Full Name in Native Alphabet( If Roman letters not used ) trebuie sa scriem ceva sau putem sa punem N/A.
Am cautat pe forum si singurul lucru care se zice despre aceasta rubrica este "Aici nu avetzi nimic de facut special", insa nu se zice clar daca aceasta rubrica trebuie lasata necompletata sau daca se pune N/A. Multumesc anticipat, Cristi |
|
||||
|
||||
Buna intrebare, ca si noi vrem sa trimitem formularele saptamina viitoare!
|
|||
|
|||
Aceasta intrebare 3 se refera la cei care nu folosesc alfabetul latin, deci nu e cazul nostru, deci se pune N/A. Dar, de ce nu va uitati pe forum la "completare formulare", acolo Alex explica foarte bine cum trebuiesc completate aceste formulare.
|
|
||||
|
||||
Iesplicatzie
Quote:
Quote:
DECI LASATZI RUBRICA NECOMPLETATA ! FARA N/A !
|
||||
|
||||
Re: Iesplicatzie
Quote:
Please print or type your answers to all questions. Mark questions that are Not Aplicable with "N/A". |
|
||||
|
||||
My choice, My Wawa
Eu zic ca nu e gresit nici cu nici fara N/A.
Pune cum doresti. Logic ar fi ca atit timp cit folosesti alfabetul latin sa nu mai completezi si rubrica aia si daca vrei sa stii EXACT cum am facut eu atunci afla ca eu am trecut acolo numele meu in clar ! Bine sau rau nu stiu cum a fost cert e ca acum scriu din state.
|
||||
|
||||
Este adevarat ca la inceput se cere sa treci N/A la rubricile care nu au raspuns, insa la rubrica respectiva se specifica clar: If Roman letters not used.
Deci aceasta rubrica se ia in considerare numai DACA este folosit un alt alfabet decat cel latin. Folosirea formulei N/A se face pentru a preveni eventualele completari ulterioare ale unor rubrici. De exemplu: daca cineva care are acces la formularele completate ar vrea sa faca rau, tot ce ar avea de facut este sa treaca pe un formular la care nu s-a trecut N/A la punctul 19 (pentru o persoana care nu are copii) numele a vreo 2-3 copii imaginari, iar respectivul/respectiva isi poate lua adio de la viza. Succes!
|
|||
|
|||
DS 230
Noi am scris N/A si a functionat , dovada ca avem invitatia la interviu.
Bafta !!!
|
||||
|
||||
Mersi mult tuturor pentru raspunsuri
Pana la urma o sa pun si eu N/A. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|