|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Intrebare formular DS-230 Part II
Salutare,
sunt un castigator din generatia DV 2003, care are o intrebare pentru noi castigatori (DV 2005). Pe formularul DS-230 Part II este o rubrica cu numarul 29: Name and Address of Petitioner. Ce trebuie scris acolo? Numele si adresa celui care completeaza sau altceva. Eu nu mai am actele care le-am trimis si de aceea apelez la bunavointa voastra. Va multumesc mult si va doresc bafta si voua! Sorin Fratila
|
||||
|
||||
Asta e!
Acolo trebuie sa scrii numele, prenumele si adresa celui care a cistigat plus numarul de telefon.
Succes! Cezar |
|
|||
|
|||
Iti multumesc mult si apreciez rapiditatea raspunsului tau.
Sorin Fratila
|
|||
|
|||
Salut! Am si eu o intrebare la aceeasi rubrica 29 Name and Address of Petitioner: Pe formularul meu ma trec pe mine, dar pe cel al sotiei pe cine trec? Pe ea sau pe mine? Multumesc pt raspuns.
|
|
||||
|
||||
Quote:
Gianina
|
|||
|
|||
Mersi pt raspuns. Eu sunt cistigatorul. Deci ma trec pe mine la petitioner si pe formularul meu si pe al sotiei? Multumesc.
|
|
||||
|
||||
Quote:
Gianina
|
|||
|
|||
Noi am avut aceeasi dilema, eu sunt castigatoarea si sotul meu a trebuit sa completeze rubrica respectiva si a completat-o cu datele lui, nu ale mele.La ghiseu, cand am predat actele, am intrebat, iar dna Draghici ne-a raspuns:"da, e bine, acolo se trece numele celui care completeaza formularul".
Asa ca nu stiu ce sa zic, eventual intrebati prin telefon la ambasada ca sa fiti siguri. Bafta |
|
||||
|
||||
ciudat
Nu stiu ce sa zic, ciudat, eu cand am raspuns la intrebare m-am uitat intai pe formulare si am vazut ca acolo, la formularul sotului meu m-am trecut pe mine, eu fiind castigatoarea.
Poate chiar ca ar fi mai bine sa sunati la ambasada pentru siguranta. Gianina
|
||||
|
||||
nimereala
Da, e o rubrica mai ciudata, dar... daca puneti acolo numele si adresa celui care a castigat este bine.
De ce? Pai se potriveste in toate cazurile. Adica daca trebuie trecut acolo castigatorul, e bine. Daca trebuie trecut acolo cel care completeaza formularul, si asta e bine, pentru ca ei vor crede ca formularul a fost completat de cel care a castigat. Deci... puneti numele si adresa castigatorului! Dorin
Display Modes | |
|
|