![]() |
|
||||
|
||||
![]() Stie cineva daca trebuie completat vreun formular special pentru oferta de munca pe care sa o prezint la interviu?! Sau, daca nu exista un astfel de formular, cam cum ar trebui sa arate acea oferta de munca? Ce date sa nu lipseasca din ea?
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
|
||||
|
||||
![]() Uite niste raspunsuri pe aici:
http://paginaloteristilor.ro/for...t=oferta+munca si aici http://paginaloteristilor.ro/for...t=oferta+munca si aici http://paginaloteristilor.ro/for...t=oferta+munca Sper ca ai gasit ce te interesa Cristi |
|
||||
|
||||
![]() Multumesc mult, Cristi!
|
|||
|
|||
![]() Salutare! Stie cineva cum se pot deschide linkurile date mai sus, pt ca eu nu reusesc? As avea nevoie de un model de job offer, pt ca americanii care mi-au promis mie ca imi fac asa ceva, vor sa le trimit un model sa vada cum sa intocmeasca un asemenea document.
Multumesc! Alina CN 4xx Interviu 18 oct |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Oferta de munca este un document care poate fi folosit la interviul pentru obtinerea vizei, ca suplimentare a dovezilor materiale de care dispune solicitantul/tii vizei. Oferta de munca trebuie sa provina de la o firma/companie din US si trebuie prezentata la interviu in original. Potrivit informatiilor KCC comunicate prin intermediul celui de-al doilea plic, o oferta de lucru trebuie sa fie legalizata si redactata pe hartie cu antetul companiei respective si trebuie sa cuprinda: 1. o oferta ferma de lucru 2. sa descrie oferta de lucru si calitatile care il califica pe solicitant pentru pozitia respectiva 3. sa indice salariul si alte beneficii oferite 4. sa specifice locul, tipul si durata ofertei de lucru 5. sa indice daca angajamentul poate incepe imediat ce solicitantul soseste in SUA. De pe forum, citat Shaguna: �Ce a continut un job offer prezentat de sotul unei castigatoare a DV2003 la interviul din luna februarie: 1. Numele si antetul firmei; 2. Scurta descriere al obiectului de activitate; 3. Descrierea pozitiei oferite beneficiarului ofertei, cu un scurt sumar al atributiilor ce ii revin; 4. Conditiile care se cer pentru ocuparea postului, cerintele privitoare la studii si/sau experienta profesionala; 5. Data de la care poate incepe si durata pe care ii e oferit postul (daca e temporar sau permanent, daca e full sau part time); 6. Beneficiile acordate (concediu, asigurare medicala, prime, etc); 7. Numele, functia ocupata si semnatura celui sau celei care a intocmit oferta de munca. Nu a fost legalizata, insa la interviu au fost intrebati cine e persoana care a semnat oferta de munca.� |
|
||||
|
||||
![]() Si asa cum am mai scris si eu, am avut o simpla foaie format letter, dar pe hirtie pergamentata si cu antetul scris cu auriu (astea erau hirtiile oficiale la locul respectiv), in care nici macar nu era specificat cit va fi salariul meu, ci doar ca voi fi angajata de indata ce voi intra pe teritoriul US si pe termen nelimitat. Avind toate datele de legatura in antet, au si sunat sa se asigure ca este real, ceea ce si era.
Mult succes!
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 12:20 PM |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 06:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 06:48 PM |
![]() |