|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Noul formular pentru loteria vizelor de resedinta in Caracal
Formular pentru loteria vizelor de resedinta in Caracal
Formular tip 1. Numele: ________________ (ultimul) 2. Prenumele: (_)Vasile (_)Vasilica (_)Gheorghe (_)Gherghina (_)Ion (_)Ionica (bifati paranteza corespunzatoare) 3. Virsta: ____ 4. Sexul: ____ M _____ F _____ Nu este cazul 5. Masura la gumari: ____ Stingul ____ Dreptul 6. Ocupatia: (_)Gradinar (_)Posesor cazan tuica (_)Vinator (_)Fara ocupatie 7. Numele sotiei: __________________________ 8. Gradul de rudenie cu sotia : (_)Sora (_)Frate (_)Matusa (_)Var/vara (_)Fiica vitrega 9. Numarul de copii cu care urmeaza sa locuiti: ___ Din care, ai dumneavostra: ___ 10. Numele mamei: _______________________ Numele tatalui:____________________ (Daca nu sunteti sigur, lasati necompletat) 11. Educatie: __1 __2 __3 __4 (Incercuieste ce clasa primara maxima absolvisi, si de cate ori ) 12. Sunteti (_)proprietar la, sau luati cu (_)chirie gradina de zarzavat? (Bifati paranteza care se potriveste) ___ Numarul de tigani care va sunt vecini ___ Cati butuci de vita de vie aveti plantati in curtea din fata ___ Cati butuci de vita de vie aveti plantati in curtea din spate 13. Carti tinute in casa: (_) cartea de imobil (_) nu am telefon (_) nu stiu sa scriu/scriu numai cand vreau io 14. De la ce post de radio aflati ora exacta? ___Radio Craiova ____Altul 15 Modelul si anul de fabricatie al masinii personale: 194_____________ ___Cu antena ___Fara antena 16. Aveti acasa cazan clandestin de facut tuica? (_) Da (_) Nu; 17. Daca nu, va rugam explicati: ___ De cate ori ati fost la Bucuresti? ___ De cate ori ati umblat cu minerii? ___ De cate ori ati fost cu minerii la Bucuresti? 18. Cat de des faceti baie: (_) Saptaminal (_) Lunar (_) Nu este cazul 19. Indicati cat veti dona la urmatoarele partide/grupari: ________PRM ________PDSR ________PUNR ________PCR ________PMR 20. Culoarea ochilor: (_) Negru (_) Negru inchis (_) Negru foarte inchis (_) Negru intens (_) Nu este cazul 21. Ce bautura obisnuiti: (_) Tuica (_) Cocartz (_) "Matinal" 22. Cat de departe de gradina e drumul national? (_) 1 kilometru (_)Cativa kilometri (_) nu stiu 23. Cum va incalziti iarna? (_)foc de lemne (_)gaze (_)cu cateaua (_)nu este cazul 24. Cum va procurati apa de baut? (_)din casa (_)o iau de la pompa (_)nu folosesc 25. Cati ardei iuti mincati: ___ inainte de fiecare masa ___ inainte de fiecare tuica___ inainte de masa si in timpul mesei ___ in loc de masa A vrut sa fie doar o gluma (poate cam nesarata) dar textul l-am gasit ca atare si nu l-am modificat , cu toate ca cei din Caracal s-ar putea supara pe mine. Sper sa o luati ca atare ; am vrut doar sa mai detensionez atmosfera in asteptarea interviului si s-o fac putin pe-a raspindacul sa vedem ce reactii obtinem. Bafta tuturor!!!!! |
|
||||
|
||||
Super
Cred ca ai reusit sa detensionezi atmosfera . Pe mine m-a amuzat teribil . Ar fi interesant de vazut cati doritori de viza vor exista . Care e data limita de depunere ? Electronic sau in plic ? Multa bafta celor ce vor incerca sa devina CARACALENI !
Sunt clujean , dar am cativa prieteni in Caracal .Baieti buni .
|
||||
|
||||
Ce-or fi avand, dom'le cu Caracalul asta?
http://www.maglavais.ro/articole/cur..._caracal_.html |
|
||||
|
||||
Nu'sh dom'le ! Ceva, ceva tot este !
|
||||
|
||||
Quote:
|