|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
a venit plicul 2005 DV!!!!!!!!!!!!!!!
mai e cineva cu plicul venit pentru dv2005?
nu vrea nimeni sa bea cu mine? |
|
||||
|
||||
Da, Carla, eu am primit plicul ieri si l-am gasit seara, cind ne-am intors de la servici. Am crezut ca nu e adevarat cind am vazut expeditorul pe pli, eu de obicei nu sint norocoasa cu cistigurile.
|
|||
|
|||
Felicitari tuturor celor care au primit plicul !
As dori sa stiu de la voi cat este de mare plicul 1 de la DV 2005 (incape intr-o cutie postala de dimensiuni normale ?) Bafta mai departe ! |
|
||||
|
||||
Exista topica deschisa pe tema asta
Exista topica deschisa pe tema asta si va rog sa mergetzi sa postatzi mesajele acolo cei care atzi castigat ca sa fie o treaba organizata.
http://paginaloteristilor.ro/for...pic.html?t=1232 Multzumesc pentru intzelegere !
|
||||
|
||||
plicul
Daca a venit plicul trebuie sa ma si bucur pt asta sau sa o las pe mai tarziu? adica practic ce inseamna primirea plicului? dupa mine este cale lunga pina la obtinerea vizei si mai ales ca se insista mult asupra faptului ca daca ai fost selectionat nu inseamna ca neaparat obtii si viza....
|
|
||||
|
||||
Bucurie sau nu
Quote:
Eu zic ca la "optimismul" asta mai bine renuntzi din start.
|
||||
|
||||
Re: plicul
Quote:
Primirea plicului nu inseamna ca automat ai si viza ci mai ai lucruri multe de facut dar pentru asta poti citi pe forum tot ce ai de facut. Pe scurt, pasii sunt urmatorii: 1. trimiti formularele din plicul 1 la KCC cat mai repede, completate si cu numarul tau de caz scris pe fiecare foicica, asa cum scrie in instructiuni. 2. astepti apoi sa se faca toamna, ca interviurile incep din octombrie 3. astepti apoi sa vina plicul 2(care contine si data interviului) 4. pregatesti toate actele de care se face vorbire in plicul 1(si care iti vor fi indicate si in plicul 2) 4. iti faci analizele 5. te prezinti la interviu la data stabilita 6. iei viza 7. vii in America Cam asta e, sper sa nu fi uitat nimic, oricum cititi forumul si veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie. Multa bafta, Gianina
|
||||
|
||||
Alex trebuie sa recunosc ca mi-ai cam luat din avant .dar noroc cu Gianina care mi-a ridicat moralul -desi poate chestia cu" Iti iei viza si vii in America "nu e la fel de plauzibila pt toti-pot spune ca deja drumul de la primul plic la viza e deja un pic mai scurt acum
|
|
||||
|
||||
Puncte de vedere
Eu nu ash zice ca EU tzi-am luat din avint ... ci atitudinea ta fatza de chestia asta cu loteria.
Nu e normal sa te bucuri ca ai cistigat ? Cum adica sa te bucuri mai tarziu ? Te bucuri in etape eventual, acum ca ai castigat, mai incolo ca ai terminat cu actele si mai incolo ca ai luat viza iar la urma ca ai ajuns in state ! Este ultimul lucru pe care l-ash face, sa tai cuiva avintul dupa ce am imbarbatat si incurajat zeci ... E doar punctul tau de vedere pesimist in fatza chestiei asteia cu loteria care te copleseste. Fruntea sus si mergi inainte ! America te asteapta ... numai optimista sa fii !
|
|||
|
|||
Tot la fel m-am bucurat si eu la primirea plicului .Dar am vazut apoi ca nu e chiar usor(cont , aos,prieteni -caci nu cunosc pe nimeni in america).Dar imi ridic moralul zicand ca trebuie sa fie bine pana la urma,apo iar mai vin si zile mai rele...dar mergem mai departe.TREBUIE sa o scoatem la capat .
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|