Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Raluca & Raul - MidONo - 2005

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-20-2004, 02:11 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Raluca & Raul - MidONo - 2005

Salutari la toti, suntem Raul si Raluca MUNTEAN, am avut interviu in 5 oct. 2005, am fost refuzati in prima faza DAR in 18 oct. am primit viza.

5 oct -
am ajuns la ambasada pe la 7.30 am intrat si ne-am pus pe asteptat. Ne-a venit si noua randul, ghiseul 5, tipa roscata. Din prima ne-a spus ca avem o mare problema. Cand Raul a aplicat pe internet a gresit prenumele, le-a inversat intre ele.
Numele corect este Raul Cosmin MUNTEAN si pe aplicatie a aparut Cosmin Raul MUNTEAN. Ne-am dat seama imediat de greseala, dar ce puteam face...daca aplicam din nou eram descalificati conform regulamentului.....si oricum nu ne asteptam sa castigam.
A venit plicul 1 cu prenumele inversat, am completat formularele si le-am trimis cu numele corect, a venit plicul 2 cu numele corect, nu ne asteptam sa avem pb la interviu.
Tipa de la ghiseu avea aplicatia de pe net listata, avea toate formularele care le-am trimis la KCC.
A continuat cu actele, totul a fost in regula. Nu mai insist, nu au existat ciudatenii.....original, copie, traducere legalizata. Am avut AOS si bani in cont, nu ne-au cerut explicatii.
Am platit si am asteptat interviul cu consulul. Dupa vreo 2 ore am ajuns si la consul, ne-a pus sa juram, sa semnam, ne-au luat amprentele....pt o clipa am crezut ca totul e OK si primim viza. La sfarsit a venit si "bomba". Pt ca prenumele era inversat suntem refuzati!
L-am intrebat pe consul care e logica dupa care se ghideaza cand sustine ca s-ar putea sa fie vorba de o alta persoana: cand am aplicat am scris un nume, o adresa, data de nastere si POZA. (doar Raul era cel din poza !!!). Raspunsul a fost sec: nu se ghideaza dupa logica ci dupa REGULAMENT, in regulament nu scrie ca e voie cu prenumele inversat.
Hmmm ...in final, dupa alte discutii ne-a spus ca tot ce poate sa faca e sa ceara parerea celor de la Departamentul de STAT si ne suna ei.
Evindet ca nu ne-au sunat, am sunat noi la ambasada dupa o saptamana si SURPRIZA, luni dimineata la ora 8 sa ne prezentam cu pasapoartele pt viza.
18 oct. -
la 7.40 eram din nou in sala de asteptare. Pana la 11 nu ne-a intrebat nimeni nimic... IN final ne-au strigat la ghiseu unde am predat pasapoartele si in 20min era cu viza in pasaport, fara sa fim intrebati nimic sau sa ne ceara altceva. Explicatia a fost ca anul acesta e voie si cu prenumele inversat.
In aceeasi situatie s-a mai aflat un tanar student care a primit si el viza.

Asta e povestea noastra.
Multumim organizatorilor si celor care scriu pe acest site, informatiile s-au dovedit a fi foarte utile.

raluca & raul

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules