|
|||
|
|||
A venit plicul;)
Hello! Prietenul meu a castigat se pare la Loteria Vizelor. O fi de bine sau nu?
Sfaturi sau sugestii, argumente de ales un oras? Va foarte multumim |
|
|||
|
|||
A venit plicul;)
Hello! Prietenul meu a castigat se pare la Loteria Vizelor. O fi de bine sau nu?
Sfaturi sau sugestii, argumente de ales un oras? Va foarte multumim |
|
||||
|
||||
Nu trebuie sa deschizi n posturi sa spui acelasi lucru. Oricum...felicitari si spor la lectura forumului. O sa gasesti raspunsuri la aproape toate intrebarile. Daca e doar prieten, nu si sot....si vreti sa plecati impreuna incepeti pregatirile de casatorie. Intre timp, completati repede formularele...si trimitei inapoi. Bafta
|
|
|||
|
|||
ok ok ok
Multumesc de sfat, o sa il iau in considerare. Credeam ca sunt citite separat, de-aia am postat la mai multe orase. Cat despre bafta, ce sa zic? Sa fie
|
|
||||
|
||||
Felicitari si pregatirea pentru nunta. Sfaturi nu prea sunt eu in masura sa dau. Bafta!
|
|
||||
|
||||
Quote:
"O fi bine sau nu?" - Pentru tine sau pentru el? Daca il iubesti si el pleaca, atunci pt. tine nu e bine. Cere-l in casatorie !
|
||||
|
||||
Quote:
Despre alegerea orasului - depinde de slujba si de pregatire, dar si de ceea ce cautati voi - vreti sa stati intr-o metropola sau cautati o viata mai linistita intr-un orasel mai mic, vreti sa fie cald tot timpul sau va place zapada si tot felul de asemenea intrebari.... noi am trecut print-o relocare pentru ca nu am stiut sa alegem bine de la inceput si a fost foarte costisitor si nu a meritat. Mult succes!
|
||||
|
||||
Ok, am facut merge la amandoua threadurile la care ti s-a raspuns si le-am mutat unde trebuiau puse la inceput la "Am castigat" si iti poate raspunde lumea aici, pe viitor te rog sa deschizi un singur subiect pentru aceeasi tema.
Multumesc pentru intelegere!
|
|||
|
|||
Te rog sa postezi aici http://paginaloteristilor.ro/for...ead.html?t=9360
CN, cand si unde a primit plicul 1 Multumesc mult! |
|
|||
|
|||
felicitari
am si uitat ce emotii ai atunci cand primesti primul plic.Va dorim ca toate visele sa vi se implineasca!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|