Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-01-2004, 07:53 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Dany Addiction - Boston - 2004

26 feb = interviu = viza = nelinisti risipite = teama pentru viitor = FERICIRE!!!! am reusit si noi... in sfarsit ca deja simteam ca nu mai rezist cu atatea ganduri si nelinisti... sa va povestesc si eu pe scurt cum a fost, pentru a ne alatura povestilor "de succes" de pe acest forum. Programarea la interviu a fost pe 26 feb ora 8 30 dar am ajuns la ora 8 si ne-au lasat sa intram inauntru fara probleme, nu ne-au cerut nimic sa aratm la poarta ci ne-au poftit inauntru direct. Doar acolo la un ghiseu in prima sala un domn ne-a intrebat numele aplicantului dupa care a bifat pe o lista si ne-a poftit sus, in sala cu ghiseele. Am asteptat acolo pana la 9 30 cand ne-a strigat la ghiseul 6. Mai erau destul de multi castigatori: o familie cu un copil din Moldova cred, nu vorbeau romaneste si au venit cu translator, dar au luat vizele, o tipa pe la 18-19 ani cred (pe care au trimis-o sa mai aduca acte... sau poate au respins-o nu stiu, dar cred ca era si ea tot din Moldova pt ca vb cu familia respectiva si apoi am vazut-o dupa ce a vb cu consulul ca a primit pasaportul si o hartie cu ceva scris pe ea...), o familie care si ei au avut ceva probleme legate de experienta in munca cred si i-au reprogramat, o domnisoara (doamna) Mihaela care a luat viza, un domn care era reprogramat si care a luat si el pana la urma si inca un tip pe care l-au reprogramat la ora 14, asa ca nu stiu de el nimic. Sa revenim, la ghiseul 6 ne-au aratat formularul de inscriere si au intrebat cine a semnat. Sotia a raspuns ca ea, a pus-o sa mai semneze de cateva ori pe o hartie si apoi sa scrie pe aplicatie numele meu, faptul ca ne-am casatorit si sa semneza langa ce a completat. Totul ok, a apreciat faptul ca am avut actele in ordine si i le-am dat chiar inainte sa zica ea (cert de nastere, cert de casat etc). Ne-a cerut apoi dovezi ale relatiei, si slava domnului am avut o groaza (vreo 100 de poze care abia au incaput pe sub ghiseu.... am desfacut albumul in doua asa cum a mai facut si altcineva care a povestit pe forum cateva mailuri, o scrisoare). Binenteles ca Gabi Szabo se afla intr-o forma extraordinara, m-a tot provocat dar am ramas calm, stiind la ce sa mastept de la ea. Cand sotia a completat formularul cu datele mele s-a rastit la mine ca sa nu-i soptesc lol... in fine, am ajuns si la support, unde am zis ca i-o fac eu... imi cere dovezi... ii arat cecuri de calatorie de 5.000$... le ia le numara se enerveaza ca greseste numaratoarea si ii dau chitanta cu care am cumparat unde scria suma totala.. s-a edificat... apoi de unde am banii.. i-am spus ca am facut economii din salar si am si o firma... ia-m dat si certificatul constatator al firmei si a fost ok... ma intreaba daca asta-i tot si ii spun ca nu... ii dau si o scrisoare din partea bancii prin care arata ca sotia are un cont cu 5.000 $ ... de unde are banii.. din salar... s-a apucat ea sa calculeze cum poate sotia din salar de 15 mil sa econom. 5.000$... discutii de-alea cat e CAS, cat e somajul, asig de sanat, ca net e nu stiu cat.. in fine... ma intreaba daca atat... ii spun ca nu si ii intind 2 rapoarte de evaluare (facute de mine ) pentru 2 apartamente pe numele sotiei... evident ca are de comentat si aici... ca unul are drept de uzufruct ca a fost dobandit prin contract de intretinere... si nu m-am mai certat cu ea pe tema asta ca stiam ca nu ajung niciunde.. am luat unul inapoi si n-am mai zis nimic... asta e tot, ma intreaba cu o expresie pe fata de parca ar fi zis ca nu-i suficient? nu... si acum am vrut sa-i vad expresia fetei cand i-am intins un AOS de la fratele meu de 500.000$.. s-a strambat putin si l-a luat fara comentarii si m-a intrebat din nou.. zic nu, mai am si oferta de munca.... ne-a luat toate actele si ne-a trimis sa platim amandoi fara sa mai zica nimic... aam rasuflat mai usurati, vazand ca am trecut de Gabi si eram increzatori... la casierie... ATENTIE ca-i pericol mare... usurat ca am scapat m-am rezemat si eu cu coatele pe tejghea... surpiza mare.... am ramas cu tejgheau in mana, cu un troscanit asurzitor, cazand toate difuzoarele de pe-acolo si tot consulatul se uita cu ochi mari catre noi... ce era sa fac??? am luat tejgheaua in mana si am incercat s-o pun la loc dar nu mai statea asa ca a trebuit s-o sprijin vreo 20 de min pana a venit cineva s-o repare.... dupa ce-am platit in sfarsit ( tipa de la casierie imi multumea ca am tinut de tejghea, fara sa stie ca eu am rupt-o ) ne-am asezat si am stat pana ni s-au lungit urechile pe la 11 30 cand ne-a chemat la ghiseul 5 o doamna consul. Am jurat si ne-a intrebat in engleza de cand suntem impreuna, cand am hotarat sa ne casatorim, de ce ne-am casatorit asa tarziu, de ce nu si-a schimbat sotia numele, daca avem animale de casa!!! la care am raspuns ca I'm her pet!! si consula s-a apucat sa rada.... m-a intrebat de fratele meu si ne-a spus sa asteptam pana we'll have your visas ready!!!!! imi venea sa ma urc pe pereti de fericire... am plecat amandoi la locurile nostre si chicotind de fericire am asteptat vizele.... ne-a adus Gabi pasapoartele cu vize, discursul si pe la 13 00 totul era ok si ieseam din consulat..... cam asta e povestea... bafta tuturor care mai au de aspteptat si sa ne auzim cu bine... la cat mai multe..... noi spre Boston ne indreptam ......

One Love, One Mission, ONE.
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules