![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() am aplicat, este al 3-lea an si asteptam, ce sanse exita
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Sa stii ca sunt loteristi care au castigat din prima, altii de chinuie de 10-15 ani. Sansele sunt egale pentru toti. Multa bafta si bine ai venit pe forum! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() La noi este prima incercare!
Multa bafta! |
|
||||
|
||||
![]() Si la noi a fost tot prima oara!
Liviut & Ana Maria ************************************ GOD BLESS AMERICA AND ALL OF US ************************************ |
|
||||
|
||||
![]() ....dar la mine a fost a 10-a oara, cred, asta daca n-am pierdut sirul....
Multa bafta. Gianina |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Programul DV a inceput in 1995 ![]()
|
||||
|
||||
![]() Sursele mele nu erau oficiale, ci de la "colt de strada...." sau "radio SHANTZ"
![]() Unii fac din tantzar armasar... ca asa e romanul... ![]() ![]() Cand ai castigat... nu mai conteaza de cate ori ai participat... ![]() Multumim pt. precizari. SHAGUNA IS THE BEST !!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Eu cred ca este o poveste mai veche de 1995...
Cel putin asa se intelege din definitia acestui tip de visa ... daca cititi pe travel-state. gov... s-ar parea ca e vorba de 1990... The congressionally mandated Diversity Immigrant Visa Program is administered on an annual basis by the Department of State and conducted under the terms of Section 203(c) of the Immigration and Nationality Act (INA). Section 131 of the Immigration Act of 1990 (Pub. L. 101-649) amended INA 203 to provide for a new class of immigrants known as "diversity immigrants" (DV immigrants).
|
||||
|
||||
![]() In completare, pentru noii veniti exista un site foarte bine facut in care se dau toate definitiile termenilor intalniti in procesul de obtinere al GC-ului prin DV lottery...
In 1990, Congress introduced a visa lottery program known as the "Diversity Visa Lottery". This program is presently administered by the US Department of State. These visas are only made available to applicants from "low admission" countries and distributed among six geographical world zones (Africa, Asia, Europe, South and Central America, Oceania and North America).
|
||||
|
||||
![]() Primul an in care au fost acordate vize in categoria DV a fost 1995, dupa cum reiese de la :
http://uscis.gov/graphics/shared/abo...M01/Table4.xls
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Am aplicat la DV2006 | otilia | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 64 | 06-13-2005 10:51 AM |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 12:20 PM |
Loterie e loterie dar judecati cerintzele reale !!! | Go4USA | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 25 | 01-31-2004 02:04 PM |
Green card prin casatorie sau loterie ? | Clodinne | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 4 | 11-21-2003 12:16 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 06:48 PM |
![]() |