|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Green card prin casatorie sau loterie ?
Salutari de la mare !!! Sunt o 'boboaca' in acest site, cu toate ca il studiez de ceva vreme si drept sa spun m-a atras din prima clipa. Dar sa trec la subiect mai bine: sunt casatorita cu un posesor al G.C. de mai bine de 1 an de zile. Pana acum am mai aplicat pt.Loterie o singura data, dar atunci nu eram casatoriti si doresc sa aplic si anul acesta. Dilema pe care o am eu este faptul ca sotul meu fiind deja cu resedinta in State pt.mine constituie un impediment ??? E posibil sa ma descalifice din aceasta cauza ??? Banuiesc ca el nu are dreptul de a depune formular pt. Loterie sau poate ??? Astept raspunsurile celor care au informatii in acest sens sau au auzit un caz asemanator.
|
|
||||
|
||||
Quote:
Quote:
|
|
|||
|
|||
Multumiri
Nici nu ma asteptam sa primesc atat de repede un raspuns ... asta e inca o dovada ca aici poti gasi prieteni de nadejde si o mana intinsa pt. ajutor. Multumesc pt. raspuns. si pt. lamurire. Sa auzim numai de bine !!!
|
|
|||
|
|||
Bafta!
Nu degeaba este INVATZACEL!
EL este un ajutor garantat...si nu numai Shaguna...toti care au ajuns Invatzacei au raspuns prompt si la obiect. Asa realizezi ca mai sunt pe lumea asta si OAMENI! Sa auzim numai de bine! Carmen |
|
|||
|
|||
Multumesc, Carmen !!!
Sa dea Dumnezeu sa ajung sa strig si eu "AM CASTIGAT !!!" si apoi sa trec prin toate emotiile si nelinistile celor care au scris aici si care au facut ca acest site sa devina PUTERNIC si PRETIOS pe zi ce trece.
Conteaza enorm sa ai pe cineva care sa te asculte si mai ales sa te indrume si sa-ti dea sfaturi. Si eu apreciez asta foarte mult !!! Sa auzim numai de bine. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|