![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Un amic m-a intrebat daca stiu o varianta de a obtine green cardul altfel decit prin loteria vizelor. Se referea in primul rind la a ramine in USA peste limita vizei de turist. Stie cineva mai multe despre acest subiect?
Cezar |
|
|||
|
|||
![]() 3 metode:
1.te casatoresti cu o americanca(un american) 2. castigi la loto si daca suma depaseste cateva milioane de dolari am auzit ca americanii se ofera sa-ti dea cetatenie numai sa-i cheltui la ei 3. castigi la loteria vizelor atata stiu eu.... |
|
||||
|
||||
![]() Iti multumesc pentru raspuns. Auzisem ceva zvonuri despre avocati sau alte metode ce ar dura mai mult...
|
|
||||
|
||||
![]() Am un prieten care si-a obtinut green cardul altfel decat prin loterie..
A avut o viza de student pentru un master. Dupa 3 ani de Master i s-a oferit de lucru si firma care l-a angajat a facut un deal cu el : ii oferea serviciile avocatilor firmei pentru a face demersurile pentru green card iar el trebuia sa-i ramburseze(5000$) .Tot procesul de regularizare a mai durat inca 3 ani. Ironia soartei a fost ca in anul in care si-a obtinut GC cu avocatii a castigat si la DV...
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Conditii de sedere in SUA pentru posesori green card | RFlorian | Catre America ! | 24 | 10-09-2007 02:31 AM |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 12:20 PM |
Green card prin casatorie sau loterie ? | Clodinne | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 4 | 11-21-2003 12:16 AM |
![]() |