|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Am aplicat la DV2006
Cu permisiunea lui Alex, m-am gandit ca ar fi binevenita o noua rubrica pentru proaspetii aplicanti la DV2006.
Eu am aplicat in 05.11.2004 ( http://www.dvlottery.state.gov/application.aspx ) Verificati-va pozele inainte de a aplica Bafta tuturor loteristilor!!!! Otilia Cine a mai aplicat? P.S.: rezultatele DV2005 pe state le gasiti la http://travel.state.gov/visa/immigra...iversity2.html
|
|||
|
|||
Si eu am aplicat...6.11.2004 ora 2:53:27 AM
De-acum nu ne mai ramane decat sa asteptam... Doamne ajuta!!!! Multa bafta tuturor!!!!!!
|
|||
|
|||
Bafta, Monica!
Sa ne ajute Dumnezeu la toti sa ne vedem visele transformate in realitate. Otilia
|
|||
|
|||
Bafta to anybody
sal forumistilor... va urez bafta la toti cei care aplicatii iar daca se gaseste vre-o aplicanta singurica si care va cistiga sunt doritor s-o insotesc pt. ca va zic eu ca nu stau bine la capitolul noroc deoarece sunt aplicant vechi la aceasta loterie de cca 6 ani si vb. spaniolului "nada de nada" insa speranta nu mi-o pierd si voi aplica si de data aceasta.... iar pt cei care au cistigat la loterie le urez o Viata cit mai fericita in USA ...
deci nu uitatii fetelor frumoase si singure care aplicatii ca daca va bate norocul sa cistigatii puteti conta pe mine ca fiind un insotitor tinar, frumos, inteligent, sot fidel eventual si cu bvune maniere ...ma pricep si la bucatarie si sunt si degraba acasa :P
|
||||
|
||||
Ia..mai las-o moale.....Iubirea ta e cam conditionata nu crezi? Oare de buna voie si nesilit de nimeni si nimic???
To be ...or not to be... P.S. Posteaza la Metrimoniale....poate o fi vreo babuta sa te vrea... |
|
|||
|
|||
Eduardo, puiule, pagina asta este pentru proaspetii aplicanti. Pentru ceea ce vrei tu, treci la matrimoniale.
|
|||
|
|||
Si eu am aplicat la DV 2006, dar dupa ce am dat submit nu am primit nici un mesaj ca s-ar fi primit formularul?
Imi poate spune cineva care este procedura de final, daca primesti vreun mesaj, orice.Multumesc |
|
|||
|
|||
Quote:
In cazul in care totul este OK, iti apare un mesaj de genul: "Application received. Success!", data si ora la care ai aplicat , numele aplicantului principal si data nasterii. Nu stiu ce sa-ti spun, dar probabil ca va fi nevoie de inca o aplicatie. Poate ca a durat prea mult pana ai completat pagina a doua ; in acest caz nu ti-o mai inregistreaza si trebuie s-o iei de la capat. Bafta, Otilia
|
|||
|
|||
De fapt s-a deschis pagina
http://help.internet-optimizer.com/?...=wsi24&rid=c01 care zice ca<HELP/NAVIGATION ERROR - DNS Error Internet Explorer cannot find www.dvlottery.state.gov.>. Inseamna ca nu am aplicat,nu?Am probleme cu IE |
|
|||
|
|||
Topgen, aplicatia ta nu a fost preluata in sistemul de la KCC si va trebui sa reiei procedura cu ceva mai putin delay intre sectiuni, pregateste o ciorna cu datele tale ca sa le treci mai rapid. Eu ti-as recomanda sa o faci prin Internet Explorer pentru cazul in care nu ti se salveaza paginile pe HDD, inclusiv confirmarea receptionarii; inaintea inscrierii sa debifezi optiunea din Internet Options/Advanced care sterge folderul de temporary IE files, iar dupa inscriere intri inapoi in Internet Options/General/Settings/View Files si, de principiu ar trebui sa regasesti paginile accesate sub forma unor html-uri pe care le copiezi de acolo in alta parte.
Mult succes! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|