![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Sper ca am pus unde trebuia subiectul...daca nu greseala mea si recunosc, sunt incepatoare
![]() Eu am citit undeva ca incep pe 1 noiembrie si tin pana pe 30 decembrie dar nu e nimic oficial. Va multumesc anticipat. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Daca se mentin regulile de anul trecut, intr-adevar perioada de inscriere este intre 1 Noiembrie si 31 Decembrie.
Pe pagina http://travel.state.gov/visa/frvi_bulletincurrent.html, undeva mai spre sfarsit scrie asa : "The dates for the registration period for the DV-2006 lottery program will be widely publicized during August 2004". Multa bafta, Cristi |
|
|||
|
|||
![]() Cristi multumesc pentru raspuns.
![]()
|
|||
|
|||
![]() incep pe 1 noiembrie si tin pana pe 30 decembrie dar nu e nimic oficial.
Salutare , ai mai aflat ceva despre o data cand se pot face inscrierile ? daca mai ai si alte informatii m-ai fi de un real folos - e pt prima oara cand vreau sa aplic si mi-ar fi utile orice informatii. multumesc si bafta ! Inna |
|
||||
|
||||
![]() In sfarsit s-a afisat :
http://travel.state.gov/visa/website_fraud_warning.html erioada s-a decalat putin : 5 noiembrie 2004 - 7 ianuarie 2005 Bafta la toti !
|
||||
|
||||
![]() yupppppppyyyyyyyyy, sa-i dam bataie!
![]() Succese multiple ![]()
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli |
|
||||
|
||||
![]() Ah
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Si acum incepem sa numaram zilele pana cand incepe perioada de inscriere nu? Poate anul acesta o sa fie cu mai mult noroc pt mai multi dintre noi.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Mai sunt cam 2 luni...sa speram ca trec repede...
Multa bafta tuturor celor care vor sa aplice anu' asta... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Sint cistigator DV 2005 dar viza nu e ceva cert. Pot aplica pt 2006 ?
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 12:20 PM |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 06:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 06:48 PM |
![]() |