![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dragi aspiranti la una bucata viza DV,
Va doresc succes tuturor, dar mare atentie: daca nu aveti nici cont asa la 5000 $, nici casa, nici masina, nici o ruda sau un prieten peste... garla sa va faca un support nu aplicati la plesneala, ca in felul acesta luati locul altuia care ar putea incepe o viata noua dincolo. Cunosc 2 persoane care au castigat la Loterie una in 97 si cealalta in 99 si care nu au avut nici parinti instariti (tipa din 97 era chiar fara parinti) si nu a trimis nici macar documentele dupa sosirea scrisorii. Poate va par caustic, dar hai sa vedem lucrurile si din perspectiva asta... Numai bine si Sarbatori Fericite!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Just ! eu gata , anul asta nu am mai aplicat .Cunosc si eu destule persoane pe care i-a luat valul ,euforia ,filmele americane si au depus de pomana,au prapadit locurile altora . Citind forumul cap-coada ,din experienta celor care au atata bunavointa si impartasesc despre viata de acolo ( care mai si seamana cu ce-i pe aici ) o las si o dau pentru EUROPA.Nu inseamna ca nu continui sa ma hranesc cu ceea ce citesc aici pe forum , (incepe sa se anime ca forumul pe care l-am mai citat odata www.desprecopii.com).Ca o paranteza, aici dorul de plaiurile mioritice ii leaga mai mult si reusesc sa se adune atunci cand suna GOARNA .
Admir in egala masura pe fruntasii celor care posteaza cu atata suflet:Alex, Shaguna,Duduca , Cezar etc . ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eu as zice ca nu e numai vorba de bani sau rude care sa te ajute dincolo, ci pur si simplu de "convingerea" fiecaruia... Sunt persoane carora le convine viata in tara chiar daca nu e foarte roza... Am cunoscut acum trei ani un tip care a castigat, care o avea pe sora-sa stabilita in State de 15 ani si care din lene de a aduna toate documentele cerute la interviu a renuntat sa faca demersurile pana la capat... Pare complet aberant dar sunt si astfel de oameni !!!
|
|||
|
|||
![]()
Intrebare de novice: un loc DV c�stigat, nu se poate transmite (sau vinde) ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pt Mi....nu se poate!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am aplicat azi.
![]() Cine si-a pierdut averea (bani), a pierdut foarte mult, Cine si-a pierdut onoarea, a pierdut si mai mult, DAR CINE SI-A PIERDUT SPERANTA A PIERDUT TOTUL!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Cam cinica recomandarea ta. Cred ca fiecare are dreptul sa-si incerce norocul si nu stiu de unde ai scos chestia cu luat locul unuia cu sanse, din moment ce nici o tara nu are alocat un nr. fix de vize. Numarul de vize este limitat doar la partea superioara. Asadar, toti cei ce doresc sa emigreze in state pot sa-si incerce sansa. Bafta si Sarbatori Fericite tuturor de pe acest forum. La Multi Ani!
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Quote:
E cumva "de ce sa nu moara si capra vecinului" ? |
|
|||
|
|||
![]()
Limitat la partea superioara= din Romania pot fi extrase maximum 5000 formulare castigatoare. Daca urmaresti evolutia din ultimii ani, vei vedea ca nu au fost mai mult de 3700 de castigatori. Din cei declarati castigatori la extragere, niciodata nu au primit toti viza. A participa la loterie si a fi declarat castigator ( prin extragere ) este una, iar a primi viza este alta. Dar pentru a primi viza trebuie mai intai sa participi la loterie si sa fi declarat castigator. Bafta tuturor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Completare: la extragere vor fi selectati 95.000 de castigatori la loterie din toata lumea. Dintre acestia vor primi viza doar 55.000, deci oricum mai urmeaza o selectie ( destul de dura , vezi discutiile de pe acest forum) si dupa ce se primeste plicul castigator.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|