|
|||
|
|||
Pasaport
Eu am castigat Loteria am interviu pe 11 dec. 2003 iar sotia mea nu are pasaport, am depus actele dar pasaportul e gata pe 16 dec, nu au considerat urgenta, asa e la Tulcea. (am depus actele pe 27 noe. 2003)
CE E DE FACUT ??? HELP! |
|
|||
|
|||
Un fel de sfat
Cred ca va trebuie sa insisti la Directia pasapoarte. Sunt obligati sa-l emita in regim de urgenta, dar trebuie sa platesti o taxa speciala si o cerere in acest sens. Poate si o cafea sau ceva de genul asta... Daca esti totusi foarte disperat, poti sa faci un drum pana la Bucuresti si te duci la Dir. Pasapoarte. Este f aglomerat, dar te descurci tu. Intri si in audienta daca este cazul. Trebuie sa insisti, daca vrei sa obtii ceva. Bafta !
|
|
||||
|
||||
1. Audienta la comandantul Serviciului Pasapoarte Tulcea. Chiar daca nu constituie pentru ei o urgenta (nu este deplasare in strainatate in interes public), poti face o cerere catre comandant si daca acesta ti-o aproba, obtii pasaportul rapid.
2. Dupa cum a spus si Paulus, o vizita la Bucuresti la DGP. 3. Daca nu reusesti nicicum cu pasaportul, suna cat mai repede la ambasada, explica-le situatia ci roaga-i sa te reprogrameze. E posibil sa iti ceara sa va prezentati totusi la interviu in data stabilita si sa va reprogrameze peste 1-2 luni. Succes !
|
|||
|
|||
Un sfat de departe....... de pe vechiul continent.... Situatie reala: In Bucuresti se merge in audienta la Seful Directiei Evidenta Informatizata a Persoanei.... cu o cerere scrisa in care se explica motivul eliberarii unui pasaport in regim de urgenta - de obicei se aproba 100%.... mai ales in cazul tau.... apoi la Sediul Serviciului Pasapoarte de pe Iorga... linga ambasada Canadei ... se depun actele si in 5 zile lucratoare e gata pasaportul.... fara nici o taxa de urgenta.... daca se doreste in 24 h/48h se plateste o taxa de urgenta parca .... de 1.200.000 lei..... Eu am folosit procedura asta vara cind eram in tara in concediu si trebuia sa ma intorc la munca - in Belgia si aveam bilet de avion cu data fixa de intoarcere.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|