Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Am cistigat Loteria Vizelor!

Pasaport

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-29-2003, 02:56 PM
Silvius Silvius is offline
Junior Member
Bobocel

Default Pasaport

Eu am castigat Loteria am interviu pe 11 dec. 2003 iar sotia mea nu are pasaport, am depus actele dar pasaportul e gata pe 16 dec, nu au considerat urgenta, asa e la Tulcea. (am depus actele pe 27 noe. 2003)
CE E DE FACUT ???
HELP!
Reply With Quote
Old 11-29-2003, 05:21 PM
Paulus Paulus is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default Un fel de sfat

Cred ca va trebuie sa insisti la Directia pasapoarte. Sunt obligati sa-l emita in regim de urgenta, dar trebuie sa platesti o taxa speciala si o cerere in acest sens. Poate si o cafea sau ceva de genul asta... Daca esti totusi foarte disperat, poti sa faci un drum pana la Bucuresti si te duci la Dir. Pasapoarte. Este f aglomerat, dar te descurci tu. Intri si in audienta daca este cazul. Trebuie sa insisti, daca vrei sa obtii ceva. Bafta !
Reply With Quote
Old 11-29-2003, 07:40 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

1. Audienta la comandantul Serviciului Pasapoarte Tulcea. Chiar daca nu constituie pentru ei o urgenta (nu este deplasare in strainatate in interes public), poti face o cerere catre comandant si daca acesta ti-o aproba, obtii pasaportul rapid.
2. Dupa cum a spus si Paulus, o vizita la Bucuresti la DGP.
3. Daca nu reusesti nicicum cu pasaportul, suna cat mai repede la ambasada, explica-le situatia ci roaga-i sa te reprogrameze. E posibil sa iti ceara sa va prezentati totusi la interviu in data stabilita si sa va reprogrameze peste 1-2 luni.

Succes !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Old 11-29-2003, 11:13 PM
CNitu CNitu is offline
Junior Member
Bobocel

Un sfat de departe....... de pe vechiul continent.... Situatie reala: In Bucuresti se merge in audienta la Seful Directiei Evidenta Informatizata a Persoanei.... cu o cerere scrisa in care se explica motivul eliberarii unui pasaport in regim de urgenta - de obicei se aproba 100%.... mai ales in cazul tau.... apoi la Sediul Serviciului Pasapoarte de pe Iorga... linga ambasada Canadei ... se depun actele si in 5 zile lucratoare e gata pasaportul.... fara nici o taxa de urgenta.... daca se doreste in 24 h/48h se plateste o taxa de urgenta parca .... de 1.200.000 lei..... Eu am folosit procedura asta vara cind eram in tara in concediu si trebuia sa ma intorc la munca - in Belgia si aveam bilet de avion cu data fixa de intoarcere.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules