![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Am si eu doua intrebari :
Semnatura de pe pasaport desi e a mea, e data cam in graba, pe cand cea din formularul trimis e scrisa mai cu calm - si asta se vede. Multumesc si astept raspunsurile voastre. In livret sunt declarat inapt pt. serviciul militar si asta am scris si pe formular. Are vreo importanta acest fapt? |
|
||||
|
||||
![]() Daca stii EXACT cum arata semnatura de pe formularul trimis atunci eu tzi-ash recomanda sa itzi schimbi pasaportul !
Te costa doar schimbarea lui pentru ca cei de la pasapoarte nu dau importantza semnaturii dar in schimbi elimini posibilitatea de a pierde loteria din cauza neconcordantzei de semnaturi. In legatura cu livretul potzi "sa o lasi ca in tren" pentru ca oricum livretul il predai odata cu buletinul iara americanii merg pe mina ta la ce ai declarat in formulare. Ai fi primul dealtfel care sa aibe o astfel de problema !
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
livret militar | Dan | Interviul | 45 | 03-25-2007 07:23 AM |
lipsa livret militar | not2005 | Am cistigat Loteria Vizelor! | 5 | 11-23-2004 08:32 PM |
AAhh! Semnatura! | Stefan | Interviul | 6 | 04-30-2004 11:36 AM |
Traducere Livret Militar ! | Biro Stefan | Interviul | 4 | 11-30-2003 03:26 PM |
![]() |