![]() |
|
||||
|
||||
![]() Pe ultima pagina a Livretului militar este un mic roman despre Indatoririle posesorului Livretului militar.
Trebuie tradus si aceste pagini? |
|
||||
|
||||
![]() In cazul nostru nu a fost tradusa acea pagina de coperta finala si nu s-a obiectat nimic. Iar copii xerox, dupa romana, trebuie doar de la paginile care au ceva scris pe ele nu de la toate. Noi am facut dupa toate si ni le-a aruncat pe cele care erau nescrise.
Daniela |
|
|||
|
|||
![]() Am inteles in privinta xerocopiilor,trebuiesc xeroxate doar acele pagini care au inscrisuri,dar de tradus trebuiesc toate paginile livretului chiar daca nu au nimic complectat la acele rubrici
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Saptamina trecuta am fost la notar. De tradus am tradus eu si o prietena care e traducator autorizat a corectat.
Am tradus cele 16 puncte, chiar si la care nu a fost scris nimic (cu mina) si romanul de la capat. Per total au iesit trei pagini A4, fetele de la notar au capsat, timbrat, stamiplat, semnat frumos si cam atit. Daca vrei sa vezi varianta mea treci e-mail-ul tau aici si iti trimit. Am obervat ca livretele mai vechi difera de cele noi, al meu este din 98. |
|
||||
|
||||
![]() Noi am tradus doar pagina cu poza, pagina de langa, si pagina cu gradul cu care a terminat sotul armata...si a fost OK
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
livret militar | Dan | Interviul | 45 | 03-25-2007 06:23 AM |
lipsa livret militar | not2005 | Am cistigat Loteria Vizelor! | 5 | 11-23-2004 07:32 PM |
Traducere si copie la Livretul Militar ! | Biro Stefan | Am cistigat Loteria Vizelor! | 1 | 10-10-2003 03:24 PM |
Semnatura - Pasaport / Livret militar | Dan | Am cistigat Loteria Vizelor! | 1 | 09-02-2003 03:44 PM |
![]() |