![]() |
|
|||
|
|||
![]() Salutare!
Am mai pus aceasta intrebare pe forum mai demult, dar ma simt nevoit sa revin intrucat nu am putut obtine un raspuns cert prima oara si intrucat poate intre timp ati mai auzit ceva cu privire la acest subiect: Pe livretul meu militar scrie "inapt medical". Are aceasta vreo influenta asupra rezultatului de la interviu? (La care nu am fost programat inca.) Mutumesc. Dan |
|
||||
|
||||
![]() Iti poate raspunde NUMAI si NUMAI cineva care a trecut prin aceeasi chestie. Altfel ne dam cu presupusul si nu are rost.
Oricum, citi ani ai? Succes! Cezar |
|
||||
|
||||
![]() Parerea mea e sa stai linistit si nu vei avea nici o problema !
De ce ? Nu te recruteaza nimeni si nici nu vor sa vada daca esti apt militar CI PUR SI SPIMPLU pentru un barbat in Romania pe linga BI, livretul militar e un act important de care se tzine seama. Si atit. Persoana ta trebuie inregistrata ca fiind plecata din Romania la evidentza populatziei (BI) si la armata (LM). Si atit ! Deci stai linistit ca nu te va afecta cu nimic la interviu !
|
|||
|
|||
![]() Raspuns la intrebarea lui Cezar:
32 ani |
|
|||
|
|||
![]() Ce se intimpla cu cei care n-au facut armata (au tot aminat-o) si acum au cistigat la loterie?
La interviu trebuie sa duci o alta adeverinta care sa ateste ca esti luat in evidenta la Centrul militar judetean sau pur si simplu nu duci nimic. multumesc si bafta tuturor, Alina (sotul meu e in situatia asta) |
|
||||
|
||||
![]() Eu am fost in situatia sotului tau, si cand m-am dus la interviu nu m-a intrebat nimic despre armata! (nu am avut nici un act la mine in legatura cu armata)
Deci bifeaza si problema asta ca rezolvata ![]() thomas |
|
|||
|
|||
![]() Am citit si eu in legatura cu cei clasati.Eu am fost clasat - dar pe naspa.La vizita medicala i-am spus ca nu am facut armata pt. ca am fost la scoala si bla. bla.La interviu ce fac prezint livretul sau nu?
Va rog sa-mi raspunde-ti .peste o luna am interviu. |
|
||||
|
||||
![]() Pe mine nu m-am intrebat nimeni nimic. Parea mea e sa te faci ca ploua...
Acum cineva care a fost in situatia de a trebuit sa il arate poate sa iti zica mai multe, pe mine nu m-a intrebat absolut nimic de livret, aveam 26 de ani la data interviului! Succese! |
|
|||
|
|||
![]() Are cineva idee ce se intamla daca am declarat ca am facut armata dar nu mai am nici un fel de document militar, pentru ca la plecarea din Romania am predat livretul la comadamentul militar regional si practic am fost scos din evidentele rezervistilor?
|
|
||||
|
||||
![]() Pt brucar : pt orice event sa ai livretul tradus legalizat la interviu zic eu.
Pt mesajul de sus (i forgot the nick) - ar treb sa vb cu cei de la cmj sa-ti dea o adev sau ceva cum ca ai predat livr. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
lipsa livret militar | not2005 | Am cistigat Loteria Vizelor! | 5 | 11-23-2004 07:32 PM |
Traducere Livret Militar ! | Biro Stefan | Interviul | 4 | 11-30-2003 02:26 PM |
Semnatura - Pasaport / Livret militar | Dan | Am cistigat Loteria Vizelor! | 1 | 09-02-2003 03:44 PM |
DESPRE LIVRETUL MILITAR | Chitescu Bogdan | Am cistigat Loteria Vizelor! | 1 | 08-17-2003 10:39 PM |
![]() |