![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Salutare dragi castigatori ai DV,
1. Am castigat la loteria DV, sunt necasatorit, si am auzit unele pareri cum ca cei necasatoriti nu au sanse de a trece interviul si a capata viza. Asa este? Rog pe cine este mai in tema si cunoaste subiectul sa imi raspunda. 2. Ce este cu Affidavitul asta ? Este obligatoriu sa fie obtinut ? Cu ce implica pe cel care te ajuta cu acest act si de ce se feresc oamenii sa-l dea (asta presupun eu, la cate discutii am vazut pe net)? 2. Cand sa ma astept la programarea la vizita medicala si cand la interviu? 3. La vizita medicala e vreo problema daca ai o operatie care insa nu iti afecteaza capacitatea de munca? Multumesc mult tuturor celor ce vor avea bunavointa sa ma lamureasca si pe mine. Marius |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mircea Cartarescu despre America | Virag | Experientele loteristilor ajunsi in America | 84 | 11-16-2009 01:02 PM |
Prima mea impresie... | Ariana22 | Primii pasi | 30 | 09-01-2007 05:22 AM |
Viza de la Mosu' in 20.12.06 | moni77 | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 12-21-2006 08:58 AM |
19 decembrie - ne-a adus mosul viza | zorobabel | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 12-19-2006 10:53 PM |
Castigator la loterie, in US cu viza F | Piyuc | Am cistigat Loteria Vizelor! | 13 | 05-04-2006 01:12 AM |