![]() |
|
View Poll Results: Credeti ca America se ridica la nivelul asteptarilor voastre? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() |
10 | 41.67% |
In mare masura |
![]() ![]() ![]() |
10 | 41.67% |
Doar partial |
![]() ![]() ![]() |
4 | 16.67% |
Nu |
![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Voters: 24. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Ar fi interesant de aflat din experientele anterioare, cam ce trebuie facut din momentul obtinerii vizei si pana ajungi in America.
Ma refer la ce sa iei , ce sa nu iei, cu tine in bagaje; cum se desfasoara drumul cu avionul (pentru unii cred ca este pt. prima data si e ceva mai dificil cred..); si chiar ce trebuie facut acolo pt. inceput (primii pasi de America): SSN, carnet de sofer, inchiriere apartament, cautare loc de munca, probleme legate de serviciile medicale si asistenta sociala, si restul. Sa auzim numai de bine si sa ne vedem in State!!! ![]()
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Socoteala de acasa si cea din tirg ... | Alex4you | Primii pasi | 243 | 10-31-2006 07:46 PM |
catre america ... nebunie ?? | sorin_a68 | Am cistigat Loteria Vizelor! | 10 | 05-24-2006 10:44 PM |
Mircea Cartarescu despre America | Virag | Experientele loteristilor ajunsi in America | 2 | 11-14-2004 02:06 AM |
Experienta primilor mei pasi in America | SoSo | Primii pasi | 13 | 06-18-2004 10:22 PM |
![]() |