![]() |
|
||||
|
||||
![]()
--------------------------------------------------------------------------------
Am tot citit pe acest forum despres sponsor si sponsorizari... Tocmai am trimit primul plic spre KKC. Suntem o familie de circa 38, 37 ani cu doi copii minori . Nu avem rude prin US si nici prea multi prieteni ... Crede-ti ca e o nebunie ceea ce intentionam sa facem .. sa plecam spre USA fara " o mana de ajutor " ???. Ar fi o solutie mai inteleapta ca sa plece unul din adulti, sa incerce sa gaseasca un " loc sub soare " ? sa astepte GC, si SSN pentru toti membri familiei si apoi dupa cateva luni famillia sa se reuneasca ?. Sau totul pare o nebunie ........ |
|
||||
|
||||
![]()
Nu este o nebunie sa pleci numai ca trebuie sa te gandesti bine la acest pas. Sunt multi care au plecat fara sa aiba prieteni sau cunoscuti acolo. Trebuie sa ai incredere in prinul rand in tine si in ceea ce vrei sa faci acolo si mai ales in... visul tau.
Personal, daca as castiga, intai as pleca eu si apoi la 2-3 luni mi-as chema si jumatatea.
|
||||
|
||||
![]()
La aeroport trebuie prezentata dovada cu sumele de bani stabilite ?
In cazul disperat in care ramain fara bani veniti de acasa ... exista pentru loteristi ajutor de la stat ? |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Chiar scrie undeva prin hartii....daca ceri ajutor....poti fi trimis inapoi acasa. |
|
||||
|
||||
![]()
La aeroport nu arati nimic, nu ti se cere decat la interviu sa dovedesti din ce te poti intretine in primele luni.
Ajutor de la stat nu primesti deloc. De fapt, cand primesti viza ti se da si o hartie cu instructiuni in care scrie ca daca ceri ajutor federal poti fi deportat (daca nu ai dobandit cetatenia intre timp). Ganditi-va bine, printre experientele loteristilor de la interviu a fost si o scena ce mi s-a parut suculenta, cand cineva a refuzat viza de loterie, pentru ca nu era cum credea el, adica sa i se asigure cazare si loc de munca, odata ajuns in State. Dracul nu e atat de negru, totusi nu vii ca ultimul om, ai drept de munca, nu esti ilegal si nu o sa nimeresti chiar in gol, ai sa gasesti pe altii care au trecut prin aproximativ aceleasi probleme la inceput. |
|
||||
|
||||
![]()
nu va descurajati si folositi-va de acest dar de la Dumnezeu . De ce sa nu plecati toti de la bun inceput , sa aveti toti actele in regula . Daca nu pt voi atunci pt copiii vostrii
![]() Pana la urma mergeti legal , aveti aproape toate drepturile de la inceput . Nu plecati urechea la cei ce va descurajeaza . Mergeti inainte !
|
||||
|
||||
![]()
Intrebare cu ajutorul nu se referea la pomana.Era pur si simplu ca o informatie.Nu stiu ce numiti voi acolo "Ajutor de la stat"
Sunt suficient de constient ca va fi greu mai ales la inceput si cu copii minori dar am o experienta de emigrant de 6 ani in spate, emigrant care a inceput ca ilegal si apoi si-a stabilizat situatia. E clar ca estista o diferenta intre US si EU.Ca mic exemplu sa luam sistemul de ssanatate ... de exemplu in UE ( Spania ) chiar si ilegal fiind am acces la sistemul de sanatate gratis. In US ce se intimpla in cazul in care stai prost cu banii si ai probleme pe la spital, doctori, medicamente ... adica cum fuctioneaza sistemul ???. Am inteles ca pot fi indulgenti ... sa platesti costurile in rate ? |
|
||||
|
||||
![]()
Va spun eu ca trebuie sa ai pe cineva in state care sa te ajute, pt ca altfel va va fi foarte greu. Actele nu vin asa de repede si nu te angajeaza nimeni daca nu ai acte. Deci pe langa asta iti trebuie si ceva banuti ca sa te poti descurca cel putin 2 luni. Eu stau la neamuri de o luna si stau ca pe ace si pe banii lor... ca nu ne lasa sa cheltium, dar eu stiu ca poate nu prea le place.
Dupa cum stiti si in Ro ati trimis sute de cv-uri pt angajare, cam tot asa-i si-n America. Deci tre sa va inarmati si cu rabdare si nervi de otel. Dupa ce ai un loc de munca si vine primul, al doi-lea salar, incepi sa te simti mai bine. Cam asta-i experienta pe care o am eu decand sunt in State. Dar stiu si sunt convinsa ca-mi va fi mai bine... Va sarut pe toti si va doresc numai bine.
|
|||
|
|||
![]()
Ideea e ca fara un sfat aici esti ca si mort.Noi cel putin ne simtim ca niste bebelusi care acum invata sa mearga. Sunt o groaza de lucruri care trebuie facute si daca nu ai pe cineva care sa te indrume cred ca va fi dificil sa le dati la toate de capat dar.............nu imposibil.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Viza turistica refuzata fara nici un motiv plauzibil | Figo | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 41 | 02-08-2008 05:37 PM |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 11:20 AM |
Experienta primilor mei pasi in America | SoSo | Primii pasi | 13 | 06-18-2004 09:22 PM |