![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Salut,
Vreau sa va povestesc si eu cum a decurs totul la noi. Azi am trecut de interviu. Sa va povestesc un pic despre proces: Ne-am programat la Regina Maria cu o zi inainte de interviu - acolo dna doctor Mariana Toma s-a ocupat de noi de la A-Z - foarte de treaba, rade, glumeste si face ca lucrurile sa para simple. Ce a trebuit sa facem: Recoltare sange Examen general - greutate, inaltime, tensiune + un vaccin lipsa si anume cel antitetanos Raze la plamani Total de plata - Consult - 358 lei + 19 lei (ceva taxa) + 70 lei (radiografie pulmonara) + 112 lei (vaccin antitetanos) x 2 = 1118 lei Dupa masa pe la 16:30 erau gata analizele in 2 plicuri capsate care trebuiau asa duse la ambasada A doua zi interviul - Eram programati pe ora 13:00 - am ajuns acolo la 12:00 si am stat o ora pana ne-a preluat cineva de la ambasada. Cred ca am fost in total vreo 11 persoane maxim. Am intrat, am fost verificati de security, am fost intrebati daca avem cd-uri (nu am inteles de ce) - pana la urma s-a stabilit ca avem 2 cd-uri intr-unul din pachetele de la Regina Maria si le-am zis ca ar trebui sa ramana sigilate si sa nu ni le rupa pentru ca asa am primit instructiuni de la policlinica. In fine, am intrat si ne-am pus pe scaune sa asteptam. Ordinea in care intri nu conteaza deloc, am intrat primul si am iesit ultimul - nu stiu care sunt regulile in care ne ia. Prima data am fost chemati la un ghiseu sa dam pasapoartele + 2 poze. Apoi la alt ghiseu ne-au luat amprentele. Apoi la alt ghiseu sa dam toate actele + copiile. Apoi sa platim 330x2. Apoi interviul propriu-zis (unde se mai iau inca o data amprentele) care a durat maxim 3 minute in care consulul, foarte de treaba, ne-a intrebat pe amandoi unde mergem, ce o sa facem acolo si daca prietenul pe care il stim acolo ne va ajuta sa ne gasim de lucru. Am raspuns pe scurt la toate si a zis ca nu vede nici o problema si ca ne va aproba vizele mai tarziu iar peste 3 zile le putem ridica de la TNT. In total am stat cam 1 ora si 10 minute aprox. Sincer sa va spun partea cu ambasada e destul de usoara - asa ca nu va faceti griji deloc. Mai stresanta mi s-a parut parut partea cu analizele medicale. Bafta tuturor si sa nu va faceti prea mari griji ca e destul de simplu totul daca ai toate actele in regula si esti sanatos clinic. PS: Am vrut sa postez interviul si la rubrica interviuri dar nu am destule privilegii sa o fac, sper sa fie ok. Multumesc tuturor pentru toate informatiile pe care le-ati postat de-a lungul timpului, sunt foarte utile - am sa le folosesc si de acuma incolo pentru ca am gasit sfaturi bune si pentru cand ajung in state. Update: Plata la ambasada am facuto cu cardul - 660 dolari - au fost: 2,672.27 lei. T
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
GheorgheN - Interviu cu efect intarziat 04.02 | GheorgheN | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 02-11-2014 04:40 PM |
experienta interviu 15 mai 2013 | ugyn77 | Interviul | 0 | 07-10-2013 06:39 AM |
ugyn77 - Interviu reusit 15.05.2013 | ugyn77 | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 05-20-2013 01:57 PM |
cata64 - Interviu reusit 22 aprilie 2013 | cata64 | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 04-25-2013 10:27 AM |
am avut interviu in 15.11.2006 | terbea | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 11-17-2006 07:15 PM |