Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-27-2015, 10:50 PM
gtiberiu's Avatar
gtiberiu gtiberiu is offline
Junior Member
Bobocel

Salut,

Vreau sa va povestesc si eu cum a decurs totul la noi.
Azi am trecut de interviu.

Sa va povestesc un pic despre proces:

Ne-am programat la Regina Maria cu o zi inainte de interviu - acolo dna doctor Mariana Toma s-a ocupat de noi de la A-Z - foarte de treaba, rade, glumeste
si face ca lucrurile sa para simple.
Ce a trebuit sa facem:
Recoltare sange
Examen general - greutate, inaltime, tensiune + un vaccin lipsa si anume cel antitetanos
Raze la plamani
Total de plata - Consult - 358 lei + 19 lei (ceva taxa) + 70 lei (radiografie pulmonara) + 112 lei (vaccin antitetanos) x 2 = 1118 lei
Dupa masa pe la 16:30 erau gata analizele in 2 plicuri capsate care trebuiau asa duse la ambasada

A doua zi interviul -
Eram programati pe ora 13:00 - am ajuns acolo la 12:00 si am stat o ora pana ne-a preluat cineva de la ambasada.
Cred ca am fost in total vreo 11 persoane maxim.
Am intrat, am fost verificati de security, am fost intrebati daca avem cd-uri (nu am inteles de ce) - pana la urma s-a stabilit
ca avem 2 cd-uri intr-unul din pachetele de la Regina Maria si le-am zis ca ar trebui sa ramana sigilate si sa nu ni le rupa
pentru ca asa am primit instructiuni de la policlinica. In fine, am intrat si ne-am pus pe scaune sa asteptam.
Ordinea in care intri nu conteaza deloc, am intrat primul si am iesit ultimul - nu stiu care sunt regulile in care ne ia.
Prima data am fost chemati la un ghiseu sa dam pasapoartele + 2 poze.
Apoi la alt ghiseu ne-au luat amprentele.
Apoi la alt ghiseu sa dam toate actele + copiile.
Apoi sa platim 330x2.
Apoi interviul propriu-zis (unde se mai iau inca o data amprentele) care a durat maxim 3 minute in care consulul, foarte de treaba, ne-a intrebat pe amandoi
unde mergem, ce o sa facem acolo si daca prietenul pe care il stim acolo ne va ajuta sa ne gasim de lucru.
Am raspuns pe scurt la toate si a zis ca nu vede nici o problema si ca ne va aproba vizele mai tarziu iar peste 3 zile le putem ridica de la TNT.

In total am stat cam 1 ora si 10 minute aprox.

Sincer sa va spun partea cu ambasada e destul de usoara - asa ca nu va faceti griji deloc.
Mai stresanta mi s-a parut parut partea cu analizele medicale.

Bafta tuturor si sa nu va faceti prea mari griji ca e destul de simplu totul daca ai toate actele in regula si esti sanatos clinic.

PS: Am vrut sa postez interviul si la rubrica interviuri dar nu am destule privilegii sa o fac, sper sa fie ok.

Multumesc tuturor pentru toate informatiile pe care le-ati postat de-a lungul timpului, sunt foarte utile - am sa le folosesc si de acuma incolo pentru ca am gasit sfaturi bune si pentru cand ajung in state.

Update:
Plata la ambasada am facuto cu cardul - 660 dolari - au fost: 2,672.27 lei.

T

01.05.2014 - Status check (Winner)
19.05.2014 - DS-260 sent
26.01.2015 - Medical exams
27.01.2015 - Interview passed
30.01.2015 - Pick-up passports from TNT

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules