Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Impresii din lumea larga > Forum de calatorii

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-24-2008, 07:23 PM
Musashi Musashi is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: �There's no such thing as "for sure". That's the only sure thing I do know.�
Exclamation HAWAII intrebari

Poate cineva sa imi spuna daca a fost in vacanta in Hawaii...locuri de vizitat, impresii, hoteluri pentru familii cu copii, preturi avantajoase etc...

Multam
Reply With Quote
Old 11-24-2008, 08:10 PM
P'aci's Avatar
P'aci P'aci is offline
Forumar fidel
Loterist informat

daca mergi pe oahu recomand condo , cel mai bun pret calitate/pret . Am stat si la hotel care trebuia sa fie ok si a fost slabutz. Cat am stat la condo a fost excelent , ai tot ce iti trebuie , de la furculitze la prosoape curate zilnic. noi am stat parca la ilikai , da cred ca toate condourile sunt bune. o sa te toace la parcare , nu ai street parking da poti gasi public parking pe apropae poate e mai ieftin ca la valet ,25 pe noapte era la noi . daca iei hotel langa ocean poti avea norocul sa fii langa o parcare publica moca , care e excelent . asta am gasit noi in oahu , alti pot sa iti zica despre alte insule. condo e cea mai buna solutie dupa paretrea mea, am gasit la jumatate de pret fata de hotel si coneditii excelente. luata de pe hotwire oferta.
Old 11-25-2008, 01:38 AM
Milie Milie is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by P'aci View Post
daca mergi pe oahu recomand condo , cel mai bun pret calitate/pret .
Inchiriind un condo e incomparabil mai bine decit sa stai la hotel. Nu numai ca-i mai mult spatiu, dar faptul ca poti sa gatesti e avantajos pt toti, dar mai ales pt cei cu copii.
Uite AICI timeshare for rent. Selectezi locatia, daca vrei numarul de camere, ori perioada. Perioada de inchiriere e de o saptamina. Am inchiriat pt o saptamina desi abeam nevoie doar de 3 nopti si tot am iesit mai ieftin decit la hotel.
Reply With Quote
Old 11-25-2008, 05:26 PM
Musashi Musashi is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: �There's no such thing as "for sure". That's the only sure thing I do know.�
Exclamation Intrebare

Quote:
Originally Posted by Milie View Post
Inchiriind un condo e incomparabil mai bine decit sa stai la hotel. Nu numai ca-i mai mult spatiu, dar faptul ca poti sa gatesti e avantajos pt toti, dar mai ales pt cei cu copii.
Uite AICI timeshare for rent. Selectezi locatia, daca vrei numarul de camere, ori perioada. Perioada de inchiriere e de o saptamina. Am inchiriat pt o saptamina desi abeam nevoie doar de 3 nopti si tot am iesit mai ieftin decit la hotel.
Ati iesit mai ieftin si cu avionul cu tot? De obicei dealurile pe care le-am gasit avion + hotel pentru trei persoane sunt in jur de 2000-2500 pentru vreo 4 zile.
Reply With Quote
Old 11-26-2008, 02:50 AM
Milie Milie is offline
Moderator
Team Member

Quote:
Originally Posted by Musashi View Post
Ati iesit mai ieftin si cu avionul cu tot? De obicei dealurile pe care le-am gasit avion + hotel pentru trei persoane sunt in jur de 2000-2500 pentru vreo 4 zile.
Trebuie sa-ti faci o socoteala pe total. Poti iesi mai ieftin cu hotel+airfare, dar cind adaugi mincarea, si nu-i deloc ieftina, si compari cu condo+ jumatate din mealuri gatite +airfare, eu zic ca tot mai bine iesi cu condo. Daca iti planifici din timp gasesti si bilete de avion convenabile. Una-i sa stai la hotel, si alta-i condo, unde in loc de o camera cu eventual frigider , cu un apartament, ori chiar si un studio cu bucatrie cu tot ce-ti trebuie, spatiu, terasa. Ca sa nu spun ca de obicei timeshares ofera si dicounturi la biletele de atractii turistice. Un lucru-i sigur, merita vazut.
Reply With Quote
Old 11-26-2008, 03:37 AM
cout3's Avatar
cout3 cout3 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Am pe unu' la servici care vine din Hawaii.A stat acolo multi ani si-i mai stie pe aia care ofera camere de inchiriat , daca are cineva nevoie , PM si va dau nr lui de tlf.
Nu stiu ce conditii sant , nu am fost, insa daca e cineva interesat.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules