|
|
|||
|
|||
HAWAII intrebari
Poate cineva sa imi spuna daca a fost in vacanta in Hawaii...locuri de vizitat, impresii, hoteluri pentru familii cu copii, preturi avantajoase etc...
Multam |
|
||||
|
||||
daca mergi pe oahu recomand condo , cel mai bun pret calitate/pret . Am stat si la hotel care trebuia sa fie ok si a fost slabutz. Cat am stat la condo a fost excelent , ai tot ce iti trebuie , de la furculitze la prosoape curate zilnic. noi am stat parca la ilikai , da cred ca toate condourile sunt bune. o sa te toace la parcare , nu ai street parking da poti gasi public parking pe apropae poate e mai ieftin ca la valet ,25 pe noapte era la noi . daca iei hotel langa ocean poti avea norocul sa fii langa o parcare publica moca , care e excelent . asta am gasit noi in oahu , alti pot sa iti zica despre alte insule. condo e cea mai buna solutie dupa paretrea mea, am gasit la jumatate de pret fata de hotel si coneditii excelente. luata de pe hotwire oferta.
|
|||
|
|||
Quote:
Uite AICI timeshare for rent. Selectezi locatia, daca vrei numarul de camere, ori perioada. Perioada de inchiriere e de o saptamina. Am inchiriat pt o saptamina desi abeam nevoie doar de 3 nopti si tot am iesit mai ieftin decit la hotel. |
|
|||
|
|||
Intrebare
Quote:
|
|
|||
|
|||
Trebuie sa-ti faci o socoteala pe total. Poti iesi mai ieftin cu hotel+airfare, dar cind adaugi mincarea, si nu-i deloc ieftina, si compari cu condo+ jumatate din mealuri gatite +airfare, eu zic ca tot mai bine iesi cu condo. Daca iti planifici din timp gasesti si bilete de avion convenabile. Una-i sa stai la hotel, si alta-i condo, unde in loc de o camera cu eventual frigider , cu un apartament, ori chiar si un studio cu bucatrie cu tot ce-ti trebuie, spatiu, terasa. Ca sa nu spun ca de obicei timeshares ofera si dicounturi la biletele de atractii turistice. Un lucru-i sigur, merita vazut.
|
|
||||
|
||||
Am pe unu' la servici care vine din Hawaii.A stat acolo multi ani si-i mai stie pe aia care ofera camere de inchiriat , daca are cineva nevoie , PM si va dau nr lui de tlf.
Nu stiu ce conditii sant , nu am fost, insa daca e cineva interesat. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|