![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Buna!Tocmai m-am inregistrat pe frumul acesta, asadar sunt cam stangaci in folosirea lui si pentru asta imi cer scuze
![]() Am sa trec la obiect! Tocmai am aflat ca au inceput inscrierile pt DV 2009 si desi am citit cat am putut azi si ieri (cand am aflat) am ramas cu cateva intrebari fara raspuns. 1. Dak e Dv 2009 inseamna ca in ipoteza ca ma inscriu in toamna asta (2007), toata trb asta (plicul 1, plicul 2, interviul ... pana la plecarea in State) se termina in 2009? Intreb asta pt ca sunt in anul 4 la FIE si voi termina in 2009.Vreau sa plec dupa ce termina facultatea.Pot sa ma inscriu in program anul acesta? 2. Ce alte costuri presupune acest program pana la interviu (inscriearea fiinda gratuita din cate am inteles)? 3. Anul trecut am fost in State cu W&T si vreau sa mai merg si la anul. Ce nu stiu e dak ipotetic ma inscriu in toamna asta pt DV 2009 va constitui ... stiu eu ... o bila neagra la intreviul pt viza de la anu' (pt W&T)?Intreb asta in special pe cei care ... poate au mai fost in aceasta situatie, sau pe oricine. Va multumesc pt eventualele raspunsuri |
|
|||||
|
|||||
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
|
|||
![]() Quote:
2.Nici un fel de costuri nu implica inscrierea la loterie pana la vizita medicala daca esti fericit castigator.Nu pun aici pretul pozelor daca nu le faci tu personal iar dupa acea trimiterea inapoi plicului 1 care costa in jur de 20 ron 3.La intrebarea acesta nu stiu raspunsul 100% dar parerea mea este ,ca nu trebuie sa-ti afecteze aplicatia in nici un fel ,pana cand nu ai incalcat vreo lege in USA. Din partea mea multa bafta . PS. Rasfoieste forumul acesta si vei afla raspunsuri aproape la orice intrebare asa cum am facut si eu in multe nopti nedormite.
|
|||
|
|||
![]() Of Ramsai ai fost mai rapid
|
|||
|
|||
![]() Pai nu degeaba scrie sub RAMSAI ... Profesor
![]()
|
|||
|
|||
![]() dar nu de destul rapid! am mai omis pe ici pe colo! am uitat de trimiterea formularelor din plicul 1 �napoi. aici costurile sunt variate. trimiţi cu poşta regulată, ajung c�nd ajung, dacă ajung (
![]() foloseşti poşta rapidă (oricare ar fi ea) te costă �ntre 120 şi 250 lei. dar merită.
|
|||
|
|||
![]() Mai pe scurt.... daca-ti doresti cu adevarat sa fii acolo nu mai conteaza cat costa. Merita , sau mai bine spus... nu ai ce pierde. Banii se fac la loc...sansa nu mai vine a doua oara.
|
|||
|
|||
![]() cătălin ştie!
|
|||
|
|||
![]() Apropos de aplicat pt viza J sau de turist etc .. Pe formular intr-adevar te intreaba daca ai mai aplicat pt vreo viza de EMIGRARE . Din ce stiu si eu si alti prieteni care au mai fost la W&T multa lume aplicase la loterie si nu a mentionat asta in formular pentru ca pana nu CASTIGI loteria , practic nu aplici la viza . Pana atunci participi practic la un joc de noroc . Daca mai si castigi atunci probabil trebuie sa mentionezi asta .
Ideea e ca noi am aplicat pentru alte vize dupa ce jucasem la loterie si nu a trebuit sa mentionam treaba asta . N-am auzit inca sa fi intrebat pe cineva.
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
intrebari despre cetatenie | Artemitza | Despre cetatzenie | 79 | 07-22-2007 10:12 AM |
Intrebari si raspunsuri despre banking | Virag | Primii pasi | 41 | 07-21-2007 11:45 PM |
Intrebari despre bani si AOS | Luci | Interviul | 1 | 11-16-2003 08:58 PM |
![]() |