Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Vreau sa aplic la Loteria Vizelor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Vreau sa aplic la Loteria Vizelor

Intrebari despre DV 2009

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-16-2007, 08:33 PM
CristiRCL's Avatar
CristiRCL CristiRCL is offline
Junior Member
Bobocel

Talking Intrebari despre DV 2009

Buna!Tocmai m-am inregistrat pe frumul acesta, asadar sunt cam stangaci in folosirea lui si pentru asta imi cer scuze .
Am sa trec la obiect! Tocmai am aflat ca au inceput inscrierile pt DV 2009 si desi am citit cat am putut azi si ieri (cand am aflat) am ramas cu cateva intrebari fara raspuns.
1. Dak e Dv 2009 inseamna ca in ipoteza ca ma inscriu in toamna asta (2007), toata trb asta (plicul 1, plicul 2, interviul ... pana la plecarea in State) se termina in 2009?
Intreb asta pt ca sunt in anul 4 la FIE si voi termina in 2009.Vreau sa plec dupa ce termina facultatea.Pot sa ma inscriu in program anul acesta?
2. Ce alte costuri presupune acest program pana la interviu (inscriearea fiinda gratuita din cate am inteles)?
3. Anul trecut am fost in State cu W&T si vreau sa mai merg si la anul. Ce nu stiu e dak ipotetic ma inscriu in toamna asta pt DV 2009 va constitui ... stiu eu ... o bila neagra la intreviul pt viza de la anu' (pt W&T)?Intreb asta in special pe cei care ... poate au mai fost in aceasta situatie, sau pe oricine.
Va multumesc pt eventualele raspunsuri
Reply With Quote
Old 10-16-2007, 09:37 PM
Aramis Aramis is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by CristiRCL View Post
Buna!Tocmai m-am inregistrat pe frumul acesta, asadar sunt cam stangaci in folosirea lui si pentru asta imi cer scuze .
Am sa trec la obiect! Tocmai am aflat ca au inceput inscrierile pt DV 2009 si desi am citit cat am putut azi si ieri (cand am aflat) am ramas cu cateva intrebari fara raspuns.
1. Dak e Dv 2009 inseamna ca in ipoteza ca ma inscriu in toamna asta (2007), toata trb asta (plicul 1, plicul 2, interviul ... pana la plecarea in State) se termina in 2009?
anul fiscal �n SUA �ncepe la 01 octombrie. deci tu vei participa pentru anul fiscal 2009 care �ncepe la 01 octombrie 2008.

Quote:
Intreb asta pt ca sunt in anul 4 la FIE si voi termina in 2009.Vreau sa plec dupa ce termina facultatea.Pot sa ma inscriu in program anul acesta?
dacă vei avea norocul să c�ştigi va trebui ca interviul tău să aibă loc cel mai devreme �n luna ianuarie 2009, pentru că altfel nu vei mai apuca să termini facultatea (dacă nu cumva e de 3 1/2 ani)

Quote:
2. Ce alte costuri presupune acest program pana la interviu (inscriearea fiinda gratuita din cate am inteles)?
p�nă la interviu vei avea următoarele costuri:
  1. traducere şi legalizare documente
  2. analize medicale
  3. bani �n bancă (suport financiar) dacă nu ai un AoS
Quote:
3. Anul trecut am fost in State cu W&T si vreau sa mai merg si la anul. Ce nu stiu e dak ipotetic ma inscriu in toamna asta pt DV 2009 va constitui ... stiu eu ... o bila neagra la intreviul pt viza de la anu' (pt W&T)?Intreb asta in special pe cei care ... poate au mai fost in aceasta situatie, sau pe oricine.
nu te afectează. p�nă �n momentul �n care ai trimis �napoi DS-230 şi DSP-122 (şi sunt primite la KCC, se �nţelege) nu se consideră că ai aplicat �n vre-un fel pentru o viză (temporară sau definitivă)

Quote:
Old 10-16-2007, 09:45 PM
zuluatti zuluatti is offline
Membru
Invatzacel

Question

Quote:
Originally Posted by CristiRCL View Post
1.Asa cum scrie " DV2009 "asta inseamna ,ca daca castigi la loterie si primesti plicul 1 dupa acea plicul 2 ,treci de interviu ,o sa ajungi in Tara Fagaduintei .cam in perioada ianuarie - august 2009.
2.Nici un fel de costuri nu implica inscrierea la loterie pana la vizita medicala daca esti fericit castigator.Nu pun aici pretul pozelor daca nu le faci tu personal iar dupa acea trimiterea inapoi plicului 1 care costa in jur de 20 ron
3.La intrebarea acesta nu stiu raspunsul 100% dar parerea mea este ,ca nu trebuie sa-ti afecteze aplicatia in nici un fel ,pana cand nu ai incalcat vreo lege in USA.

Din partea mea multa bafta .
PS. Rasfoieste forumul acesta si vei afla raspunsuri aproape la orice intrebare
asa cum am facut si eu in multe nopti nedormite.
Old 10-16-2007, 09:47 PM
zuluatti zuluatti is offline
Membru
Invatzacel

Of Ramsai ai fost mai rapid
Old 10-16-2007, 10:00 PM
catalinvacaru catalinvacaru is offline
Membru
Invatzacel

Pai nu degeaba scrie sub RAMSAI ... Profesor
Plic 2 : 13.09.2007
Interviu : 02.10.2007
Destinatie : Chicago, IL , pe la sfarsitul lui Ianuarie 2008
Reply With Quote
Old 10-16-2007, 10:02 PM
Aramis Aramis is offline
Profesor
Forumo-dependent

dar nu de destul rapid! am mai omis pe ici pe colo! am uitat de trimiterea formularelor din plicul 1 �napoi. aici costurile sunt variate. trimiţi cu poşta regulată, ajung c�nd ajung, dacă ajung ()
foloseşti poşta rapidă (oricare ar fi ea) te costă �ntre 120 şi 250 lei. dar merită.
Old 10-16-2007, 10:05 PM
Membru
Invatzacel

Mai pe scurt.... daca-ti doresti cu adevarat sa fii acolo nu mai conteaza cat costa. Merita , sau mai bine spus... nu ai ce pierde. Banii se fac la loc...sansa nu mai vine a doua oara.
Reply With Quote
Old 10-16-2007, 10:07 PM
Aramis Aramis is offline
Profesor
Forumo-dependent

cătălin ştie!
Old 10-17-2007, 09:18 AM
crazydoc crazydoc is offline
Junior Member
Bobocel

Default W&T

Apropos de aplicat pt viza J sau de turist etc .. Pe formular intr-adevar te intreaba daca ai mai aplicat pt vreo viza de EMIGRARE . Din ce stiu si eu si alti prieteni care au mai fost la W&T multa lume aplicase la loterie si nu a mentionat asta in formular pentru ca pana nu CASTIGI loteria , practic nu aplici la viza . Pana atunci participi practic la un joc de noroc . Daca mai si castigi atunci probabil trebuie sa mentionezi asta .
Ideea e ca noi am aplicat pentru alte vize dupa ce jucasem la loterie si nu a trebuit sa mentionam treaba asta . N-am auzit inca sa fi intrebat pe cineva.
Old 10-17-2007, 11:08 AM
Membru
Invatzacel

Quote:
Originally Posted by crazydoc View Post
Apropos de aplicat pt viza J sau de turist etc .. Pe formular intr-adevar te intreaba daca ai mai aplicat pt vreo viza de EMIGRARE . Din ce stiu si eu si alti prieteni care au mai fost la W&T multa lume aplicase la loterie si nu a mentionat asta in formular pentru ca pana nu CASTIGI loteria , practic nu aplici la viza . Pana atunci participi practic la un joc de noroc . Daca mai si castigi atunci probabil trebuie sa mentionezi asta .
Ideea e ca noi am aplicat pentru alte vize dupa ce jucasem la loterie si nu a trebuit sa mentionam treaba asta . N-am auzit inca sa fi intrebat pe cineva.
Pentru a aplica la o viza de emigrare trebuie sa completezi formularele 122 si 230. A t6e inscrie online pentru loterie nu inseamna a aplica pentru o viza de emigrare. Este practic ca la loto-prono : esti posesorul biletului , dar pina nu se extrag numerele nu esti castigator. Dupa ce castigi intri automat in baza lor de date ca posibil aplicant pentru emigrare si se schimba cu totul datele problemei.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules