Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

Castigator fara diploma de baccalaureat

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2007, 05:08 PM
caillou caillou is offline
Junior Member
Bobocel

Default Castigator fara diploma de baccalaureat

Sotul meu este castigatorul loteriei, insa din pacate nu are diploma de baccalaureat. Credeti ca avem vreo sansa sa primim viza? Interviul il vom avea probabil in primavara. Mentionez ca are 10 clase si a lucrat pe post de ospatar.
Reply With Quote
Old 11-08-2007, 05:35 PM
Aramis Aramis is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by caillou View Post
Sotul meu este castigatorul loteriei, insa din pacate nu are diploma de baccalaureat. Credeti ca avem vreo sansa sa primim viza? Interviul il vom avea probabil in primavara. Mentionez ca are 10 clase si a lucrat pe post de ospatar.
slabe şanse, depinde ce altă calificare are.

Ion Luca Caragiale
Reply With Quote
Old 11-09-2007, 03:26 PM
zuluatti zuluatti is offline
Membru
Invatzacel

Unhappy

Si eu sant de parere ca sant sanse f. mici sa primiti viza.
Old 11-09-2007, 10:41 PM
anda_14 anda_14 is offline
Membru
Invatzacel

Si eu sunt de acceasi parere cu ceilalti,chiar inainte de avea noi interviul la ambasada anul trecut am citit experienta unui tip(daca da cautare pe net sigur il va gasi)asta a fost anul trecut inainte de Aprilie.Avea la fel diplome de ospatar,lucra de foarte multi ani ca ospatar,avea carte de munca exact cu conditiile [e care le cer ei cu minim 3 sau 5 ani vechime ca ospatar.A fost la interviu l-au amanat prima data si au zis sa astepte telefonul lor acasa ptr.a-l chema la un alt interviu.A venit si ziua in care l-au chemat din nou la interviu si acolo au urmat alte intrebari dupa care la sfarsit i-au spus ca le pare rau dar nu se califica la tipul de viza la care a castigat sa mai incerce sa aplice la loterie cand va avea diploma de bac.Deci chiar nu exista sanse fara diploma chiar daca are carte de munca.Diploma de bac face cred ca tot la interviu.Eventual pana ce va vine randul la interviu parerea mea este sa incerce sa isi faca rost de o diploma de bac mai ales ca anul scolar se termina la anul in Iunie si cu bani rezolvi orice in tara.Merita de incercat sa isi faca rost de diploma.Dar sanse nu cred ca veti avea daca sotul este castigator si nu are diploma.Daca erai tu ceea care castiga aveati sanse,ptr.ca mie de exemplu,eu am fost castigatoarea si la interviu diploma sotului nici macar nu au cerut-o si cred ca mai sunt cazuri in care nu s-au cerut diplomele celor care sunt dependenti de viza noastra.Bafta multa!!!
Reply With Quote
Old 11-10-2007, 06:03 AM
adi_cio's Avatar
adi_cio adi_cio is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by anda_14 View Post
anul trecut am citit experienta unui tip(daca da cautare pe net sigur il va gasi)asta a fost anul trecut inainte de Aprilie.Avea la fel diplome de ospatar,lucra de foarte multi ani ca ospatar,avea carte de munca exact cu conditiile [e care le cer ei cu minim 3 sau 5 ani vechime ca ospatar.A fost la interviu l-au amanat prima data si au zis sa astepte telefonul lor acasa ptr.a-l chema la un alt interviu.A venit si ziua in care l-au chemat din nou la interviu si acolo au urmat alte intrebari dupa care la sfarsit i-au spus ca le pare rau dar nu se califica la tipul de viza la care a castigat sa mai incerce sa aplice la loterie cand va avea diploma de bac.

Cred ca despre cazul acesta este vorba

http://paginaloteristilor.ro/for...ead.html?t=9996

.

Reply With Quote
Old 11-10-2007, 11:57 AM
gianimcz gianimcz is offline
Membru
Invatzacel

Diploma de bac face cred ca tot la interviu.Eventual pana ce va vine randul la interviu parerea mea este sa incerce sa isi faca rost de o diploma de bac mai ales ca anul scolar se termina la anul in Iunie si cu bani rezolvi orice in tara.

E adevarat, anul scolar se termina la anul in iunie, dar cum sa isi faca rost de o diploma de bac?
Sa nu uitam ca are doar 10 clase! Probabil a facut Scoala Profesionala de ospatari-barmani. Pe vremuri, cei care faceau scoala profesionala, puteau sa faca apoi liceul, dar la seral! Deci lui ii lipseste clasele XI, XII, XIII si bacalaureatul. Cine oare isi risca locul de munca si LIBERTATEA pentru a face atatea falsificari? Si un singur om nu cred ca poate !
Eu nu as face asa ceva pentru nimic in lume! Si nici nu-i incurajez pe altii sa o faca! E adevarat, traim in TARA TUTUROR POSIBILITATILOR dar, intotdeauna oamenii de rand sunt dati ca exmplu justitia a facut dreptate!

In filme vedem tot felul de falsificatori de meserie, dar sa nu uitam ca cei care sunt prinsi cu actul falsificat platesc! Pana se ajunge la falsificator.... cine trage ponoasele?

Merita de incercat sa isi faca rost de diploma.

Poate pentru el merita sa isi faca rost de diploma, dar pentru cei care incearca sa il ajute, merita sa riste sa isi piarda locul de munca si libertatea?

Dar sanse nu cred ca veti avea daca sotul este castigator si nu are diploma.Daca erai tu ceea care castiga aveati sanse,ptr.ca mie de exemplu,eu am fost castigatoarea si la interviu diploma sotului nici macar nu au cerut-o si cred ca mai sunt cazuri in care nu s-au cerut diplomele celor care sunt dependenti de viza noastra.Bafta multa!!![/quote]

Poate consulul o sa tina cont de experienta lui in munca, de banii avuti in cont si de diplomele sotiei! Cine stie? Speranta moare ultima! Eu le doresc sa aibe MUUULLLTA BAFTA!!!!!!!!!! dar sa nu riste facand o astfel de achizitie ! Sa auzim de bine!
Reply With Quote
Old 11-10-2007, 12:39 PM
Dan F Dan F is offline
Forumar fidel
Aspirant

Parcă mai era o regulă pentru cei care nu au diplomă de BAC, experienţă minim 2 ani intr-o meserie ... şi de aici se rupe , nu imi mai aduc aminte , sau să fi fost la canadieni regula asta , chiar nu mai stiu
Reply With Quote
Old 11-10-2007, 05:18 PM
danxvaly danxvaly is offline
Junior Member
Bobocel

fara diploma de bacalaureat nu iti dau viza dar daca te straduiesti si te zbati ai toate sansele sa iti gasesti o diploma de bacalaureat la un liceu pe la tara oriunde oricum iti trebuie hirtia oficiala numai la interviu dupa ce ai viza poti sa o distrugi.merita sa incerci numai daca risti ai sanse,daca stai si te plingi ca nu ai ,ca nu vine mori cu dreptatea in mina uneori in viata trebuie sa mai fortezi destinul nu numai sa astepti.incearca nu ai nimic de pierdut
Reply With Quote
Old 11-10-2007, 05:51 PM
Dan F Dan F is offline
Forumar fidel
Aspirant

Dacă merg cu falsuri s-ar putea să se treazească cu un şut in fund , şi teoretic dacă ar fi posibil să ia o diplomă anul asta , o să o ia cel mai devreme in Iulie - August , doar atunci se termină sesiunea de BAC si incep să elibereze diplome. Deci nici o şansă să ia vreo diploma eliberată in anul şcolar 2007-2008 !
Reply With Quote
Old 11-10-2007, 10:19 PM
MirceaGoia's Avatar
MirceaGoia MirceaGoia is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by danxvaly View Post
fara diploma de bacalaureat nu iti dau viza dar daca te straduiesti si te zbati ai toate sansele sa iti gasesti o diploma de bacalaureat la un liceu pe la tara oriunde oricum iti trebuie hirtia oficiala numai la interviu dupa ce ai viza poti sa o distrugi.merita sa incerci numai daca risti ai sanse,daca stai si te plingi ca nu ai ,ca nu vine mori cu dreptatea in mina uneori in viata trebuie sa mai fortezi destinul nu numai sa astepti.incearca nu ai nimic de pierdut
Un prieten mi-a dat exemplu de un cunoscut care a castigat si nu avea diploma de bac. Prietenul asta a tras niste sfori (avea pile si ceva bani) si a facut rost de diploma de bac ptr cunostinta aia a lui.
Cunostinta aia a luat viza si acum e bine mersi in America cu familia.

Asta nu inseamna ca incurajez...dar cateodata poate trebuie sa fortezi destinul...
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules