|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
Castigator fara diploma de baccalaureat
Sotul meu este castigatorul loteriei, insa din pacate nu are diploma de baccalaureat. Credeti ca avem vreo sansa sa primim viza? Interviul il vom avea probabil in primavara. Mentionez ca are 10 clase si a lucrat pe post de ospatar.
|
|
|||
|
|||
slabe şanse, depinde ce altă calificare are.
|
|||
|
|||
Si eu sant de parere ca sant sanse f. mici sa primiti viza.
|
|||
|
|||
Si eu sunt de acceasi parere cu ceilalti,chiar inainte de avea noi interviul la ambasada anul trecut am citit experienta unui tip(daca da cautare pe net sigur il va gasi)asta a fost anul trecut inainte de Aprilie.Avea la fel diplome de ospatar,lucra de foarte multi ani ca ospatar,avea carte de munca exact cu conditiile [e care le cer ei cu minim 3 sau 5 ani vechime ca ospatar.A fost la interviu l-au amanat prima data si au zis sa astepte telefonul lor acasa ptr.a-l chema la un alt interviu.A venit si ziua in care l-au chemat din nou la interviu si acolo au urmat alte intrebari dupa care la sfarsit i-au spus ca le pare rau dar nu se califica la tipul de viza la care a castigat sa mai incerce sa aplice la loterie cand va avea diploma de bac.Deci chiar nu exista sanse fara diploma chiar daca are carte de munca.Diploma de bac face cred ca tot la interviu.Eventual pana ce va vine randul la interviu parerea mea este sa incerce sa isi faca rost de o diploma de bac mai ales ca anul scolar se termina la anul in Iunie si cu bani rezolvi orice in tara.Merita de incercat sa isi faca rost de diploma.Dar sanse nu cred ca veti avea daca sotul este castigator si nu are diploma.Daca erai tu ceea care castiga aveati sanse,ptr.ca mie de exemplu,eu am fost castigatoarea si la interviu diploma sotului nici macar nu au cerut-o si cred ca mai sunt cazuri in care nu s-au cerut diplomele celor care sunt dependenti de viza noastra.Bafta multa!!!
|
|
||||
|
||||
Quote:
Cred ca despre cazul acesta este vorba http://paginaloteristilor.ro/for...ead.html?t=9996 . |
|
|||
|
|||
Diploma de bac face cred ca tot la interviu.Eventual pana ce va vine randul la interviu parerea mea este sa incerce sa isi faca rost de o diploma de bac mai ales ca anul scolar se termina la anul in Iunie si cu bani rezolvi orice in tara.
E adevarat, anul scolar se termina la anul in iunie, dar cum sa isi faca rost de o diploma de bac? Sa nu uitam ca are doar 10 clase! Probabil a facut Scoala Profesionala de ospatari-barmani. Pe vremuri, cei care faceau scoala profesionala, puteau sa faca apoi liceul, dar la seral! Deci lui ii lipseste clasele XI, XII, XIII si bacalaureatul. Cine oare isi risca locul de munca si LIBERTATEA pentru a face atatea falsificari? Si un singur om nu cred ca poate ! Eu nu as face asa ceva pentru nimic in lume! Si nici nu-i incurajez pe altii sa o faca! E adevarat, traim in TARA TUTUROR POSIBILITATILOR dar, intotdeauna oamenii de rand sunt dati ca exmplu justitia a facut dreptate! In filme vedem tot felul de falsificatori de meserie, dar sa nu uitam ca cei care sunt prinsi cu actul falsificat platesc! Pana se ajunge la falsificator.... cine trage ponoasele? Merita de incercat sa isi faca rost de diploma. Poate pentru el merita sa isi faca rost de diploma, dar pentru cei care incearca sa il ajute, merita sa riste sa isi piarda locul de munca si libertatea? Dar sanse nu cred ca veti avea daca sotul este castigator si nu are diploma.Daca erai tu ceea care castiga aveati sanse,ptr.ca mie de exemplu,eu am fost castigatoarea si la interviu diploma sotului nici macar nu au cerut-o si cred ca mai sunt cazuri in care nu s-au cerut diplomele celor care sunt dependenti de viza noastra.Bafta multa!!![/quote] Poate consulul o sa tina cont de experienta lui in munca, de banii avuti in cont si de diplomele sotiei! Cine stie? Speranta moare ultima! Eu le doresc sa aibe MUUULLLTA BAFTA!!!!!!!!!! dar sa nu riste facand o astfel de achizitie ! Sa auzim de bine! |
|
|||
|
|||
Parcă mai era o regulă pentru cei care nu au diplomă de BAC, experienţă minim 2 ani intr-o meserie ... şi de aici se rupe , nu imi mai aduc aminte , sau să fi fost la canadieni regula asta , chiar nu mai stiu
|
|
|||
|
|||
fara diploma de bacalaureat nu iti dau viza dar daca te straduiesti si te zbati ai toate sansele sa iti gasesti o diploma de bacalaureat la un liceu pe la tara oriunde oricum iti trebuie hirtia oficiala numai la interviu dupa ce ai viza poti sa o distrugi.merita sa incerci numai daca risti ai sanse,daca stai si te plingi ca nu ai ,ca nu vine mori cu dreptatea in mina uneori in viata trebuie sa mai fortezi destinul nu numai sa astepti.incearca nu ai nimic de pierdut
|
|
|||
|
|||
Dacă merg cu falsuri s-ar putea să se treazească cu un şut in fund , şi teoretic dacă ar fi posibil să ia o diplomă anul asta , o să o ia cel mai devreme in Iulie - August , doar atunci se termină sesiunea de BAC si incep să elibereze diplome. Deci nici o şansă să ia vreo diploma eliberată in anul şcolar 2007-2008 !
|
|
||||
|
||||
Quote:
Cunostinta aia a luat viza si acum e bine mersi in America cu familia. Asta nu inseamna ca incurajez...dar cateodata poate trebuie sa fortezi destinul... |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|