Interviu 29 martie 2007 reusit
Salut tuturor...Astazi am avut interviul si as vrea sa va povestesc experienta mea.La ora 7:45 am fost in fata ambasadei in total 3 familii, o fata din republica moldova si un baiat...toti am luat viza.Am fost invitati inauntru apoi am fost chemat sa predau actele(unui domn cu ochelari) in binecunoscuta ordine(scrisoare de programare,pasaport,certificat nastere + copie,cazier + copie + traducere legalizata,diploma bac original + copie + traducere legalizata,AOS + extras cont de 4750eur) totul a decurs OK doar ca nu a vrut sa imi primeasca extrasul de cont deoarece aveam banii in cont de aproximativ o luna m-a intrbat de unde provin si i-am raspuns ca sunt economii personale dar se pare ca nu m-a crezut,am fost intrebat daca am mai fost vreodata in US,cu ce ma ocup si cam atat.Am platit taxa de 755$ ,a urmat apoi amprentarea si interviul propriu zis cu consulul care mi-a cerut pina la urma extrasul de cont m-a intrebat cu ce ma ocup in RO,daca am vreo oferta de munca din US , nu m-au intrbat nimic de "sponsor" apoi mi-a zis sa iau loc sa astept ca mi se va elibera viza.La ora 11:15 min cu totii aveam vizele + plicul sigilat,ni s-a tinut instructajul cu ce avem de facut cind ajungem in U.S.
Cu aceasa ocazie tin sa multumesc celor care au infiinat aces forum si tuturor membrilor care ne raspund la intrebari....fara ei interviul ar fi fost mai dificil
|