|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
....interviu pe 21 martie Madrid
Am sa incerc in cateva cuvinte sa postez aici experienta nostra referitoare la interviul sustinut in Madrid.
Am ajuns in Madrid inca din 19 martie ... la hotelul pe care in prealabil am inchiriat o camera (apartament ). Hotelul se numeste http://www.suitesbarriodesalamanca.com/ si e la 5 minute de ambasada USA. La sfarsitul acestui post am sa fac o lista cu costurile pe care le-am avut referitor la acest interviu. Reamintesc .. suntem 2 adulti si doi minori (11ani resperctiv 15 luni). Pe data de 20 martie am avut programata vizita medicala la una dintre clinicile recomandate de KKC: http://www.unidadmedica.com/. Clinica se gaseste cam in aceeasi zona ..la circa 30 minute de mers pe jos. Pentru cei interesati .... puteti consulta in google map. Trecute fiind acestea .. pe 21 martie ne-am prezentat la ambasada USA din Madrid .. orele 9.00. Aici fara intirziere ... dupa ce am trecut de perimetrul de securitate ... am fost poftiti sa luam loc intr-o sala de asteptare ... si ni s-a inmanat un bon de ordine. Ordinea se afiseaza electronic ... pe o tabela electronica. Am fost poftiti la ghiseul n�1 , unde o functionara draguta numai zambete a inceput sa ne ceara documentatia si sa pregateasca dosarul pentru interviu. Mentionez ca pentru secundul aplicant nu s-au cerut diplomele de studii, nici livretul militar ... iar la dovezi financiare ... nu au cerut evaluarea apartamentului (mi s-a spus ca in cazul in care e nevoie .. consulul le va cere ??). Dupa o asteptare care parea interminabila .. de circa 1 ora .. am for rechemati la ghiseul numarul 4 le interviu .....brrrrrr !!! Interviul a avut urmatorul curs: -va rog semnati aceste documente.. -va rog sa pune-ti degetul pentru amprentare ( specific ca aici se face electronic .. scanare si digitalizare ) -felicitari .. viza a fost aprobata .. veti primi pasapoartele si documentatia la domiciliu prin curier in aprox. 1 saptamana. -mult noroc Cam asta a fost "interviul" nostru ........... Acum lista cu cheltuieli: -bilete tren ...Valencia - Madrid .................. 180� -3 nopti hotel .......................................... 452� -examene medicale + radiografii adulti .......... 425� -taxe viza .............................................. 2414� -cheltuieli extra ( taxi, mancare ) ...............aprox. 200� Ne-au topit de bani ... Asa ca ...URA !!! si la gara ... Bafta la toata lumea !! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|