![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Am luat vizzzZZZZZZAAAA!
![]() ... cu mari emotii! celor care se duc la interviu - la suport finaciar -DOAR cu evaluare apartament -- le sugerez sa se strofoace sa aduca ceva mai mult. ... nu vreau sa par "interesant" doar ca nu vreau sa aud ca au trecut si altii prin ce am trecut eu. Am luat viza dar dupa ce zece minute am turuit (nici nu mai stiu ce) despre cit de suficienta este evaluarea unui apartament de mai mult de 80k (sa zicem) As vrea sa ma intelegeti si sa asteptati sa va povestesc miine cum a decurs interviul Multe vreau s ava mai zic dar o lasam pe miine Crissti and CO |
|
||||
|
||||
![]() Nici nu trebuie sa ne explici starea in care te afli, se deduce deja din titlu.
Te invidiez, la tine a venit deja primavara ![]()
|
||||
|
||||
![]() bravo, Crissti and CO ! felicitari !
|
|
|||
|
|||
![]() salutare tu cand ai pus la loterie de ai interviu anul asta???????
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
apropo am sa vin si eu pe acolo pe unde esti tu adica in mishigan poate ne intalnim este timp Nota: anterior acestui post s-a aflat experienta de la interviu a userului Crissti care a fost mutata la "Experiente personale ale loteristilor" - Gianina edit Last edited by Gianina : 02-07-2007 at 08:05 AM. Reason: precizare mutare subiect |
|
||||
|
||||
![]() Ah, Cristi! super asa ca s-a terminat cu bine!!! Felicitari!
Talent de povestitor, talent de negociator ![]() ![]() Felicitari inca o data si salutari familiei tale ! sa fie intr-un ceas bun! ![]()
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli |
|
|||
|
|||
![]() ati avut o experienta mai interesanta si mai stresanta dar bine ca s-a terminat cu bine
![]()
|
||||
|
||||
![]() Felicitari Crissti.. multa bafta in continuare.
In ce partea a SUA plecati? |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Destul de aproape de tine. |
|
||||
|
||||
![]() Tin sa te Felicit si eu Crissti pentru obtinerea vizelor
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cine Mai Are Interviu Pe 31 Ianuarie 2007? | Ozzy_Hd | Interviul | 40 | 02-01-2007 11:16 AM |
Interviu 30 ianuarie 2007 | jim69 | Interviul | 18 | 01-30-2007 07:08 PM |
Marius Badau - Interviu 11 ianuarie 2007 - deja e istorie | marius.badau | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 01-12-2007 02:31 PM |
cine are interviu pe 8 ianuarie 2007 ? | gigi mihalache | Interviul | 30 | 01-10-2007 12:03 AM |
![]() |