Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Marius Badau - Interviu 11 ianuarie 2007 - deja e istorie

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2007, 02:31 PM
marius.badau marius.badau is offline
Junior Member
Bobocel

Default Marius Badau - Interviu 11 ianuarie 2007 - deja e istorie

Da, e un vis devenit realitate. Nu imi veanea sa cred ca mi se intampla mie ... nici atunci cand asteptam sa fiu chemat la interviu. De-abia ieri la 16.30 cand am vazut viza in pasaport am relizat ca e adevarat.
Totul a decurs foarte repede...asa cum zicea si Justinnia, dupa predarea actelor, dupa plata taxei, dupa ampretare si dupa clipele de asteptare a sosit si momentul mult asteptat al interviului. Intrebarile au fost simple si candidatilor le-au fost adresate aproximativ aceleasi intrebari (va spun chestia asta pt ca am avut "norocul" de a sta pe scaunul asezat langa ghiseul numarul 6, ghiseul unde au fost tinute interviurile si am auzit aproape tot ). Intrebarile au fost de genul (cele care mi-au fost puse mie):

- cand ai terminat facultatea?
- cati ani au durat studiile?
- ce specializare ai terminat?
- ce lucrezi? (cartea de munca nu e necesara - eu am dus-o insa nu s-au uitat peste ea, asa ca nu are rost sa va stresati cu ea)
- de cat timp lucrezi?
- ce lucrezi?
- cum se numeste firma la care lucrezi?
- cum se numeste persoana care garanteaza pt tine?
- de unde o cunosti?
- a plecat legal in state?
- sta legal acolo?
- banii din cont sunt ai tai?
- ai fost casatorit?
- ai copii?
- ai mai fost plecat in state (sau strainatate)?
- cat timp ai stat?
- cum ai reusit sa pleci?
- ce ai lucrat acolo si unde ai lucrat?

Cam astea sunt cateva din intrebarile pe care mi le amintesc de la ambasada la sfarsitul carora am auzit cuvintele: "u are qualified for the visa". Cuvinte pe care sper sa le auziti toti cei care aveti interviu.

Pentru cei care nu sunt din Bucuresti as putea sa va recomand un loc de cazare. Eu am stat la hotelul Marna care e chiar langa gara. E un hotel de o stea...sincer sa fiu ma asteptam sa fie conditii mizere... in schimb m-au impresionat...era destul de okay pt stelutza aceea pe care o aveau.
Tarifele pe o noapte, din ceea ce am zarit pe afisier, erau (eu m-am interesat din start pt o camera cu 2 paturi):
- o camera cu un pat: 610 000 rol
- o camera cu 2 paturi fara tv: 930 000 rol
- o camera cu 2 paturi si tv: 1 milion

Adresa este: Strada Buzesti, nr 3 (cel mai bine e sa intrebati un taximetrist din gara pt ca e imposibil sa nu stie pe unde e situat pt ca, asa cum v-am zis, e destul de aproape de gara). Daca doriti mai multe informatii sa ma anuntati si sa va postez si numarul de telefon...acum nu il am la mine.

Incheierea este rezervata multumirilor. Multumesc tuturor celor care se ocupa de acest site si de acest forum, multumesc tuturor celor care au postat, multumesc tuturor celor care mi-au oferit clarificari atunci cand am avut nevoie si nu in ultimul rand multumesc Justinnei cu care faceam verificarile actelor in utimele zile (pot sa zic ca ea a primit si un bonus pt chestia asta ). Multa bafta tuturor celor care urmeaza sa mearga la interviu, sa fiti relaxati ca totul va fi bine, si tin sa aduc felicitarile mele si sa le urez mult succes in state celor care au castigat deja.
In data de 11 ianuarie toata lumea a luat interviul, asa cum zicea si Justinnia (doar de domnisoara din Rep. Moldova nu stim nici unul nimic.)

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules