|
|||
|
|||
17 martie-interviu
Mai este cineva programat pe 17 martie la interviu (vorbesc despre forumisti)?
|
|
|||
|
|||
Ce CN ai?
|
|
|||
|
|||
171xx.Interviu miercuri,la 8 am!
|
|
|||
|
|||
BAFTA!!!!
Numai maine..nu-i poimaine...vorba noastra!
Bafta la maxim!!!! si ...nu in ultimul rand...AVETI INCREDERE IN VOI! Asteptam numai vesti bune!
|
|||
|
|||
Mult noroc
Asteptam vestile bune de la voi si detalii despre interviu.
Sa va pregatiti de party
|
||||
|
||||
bafta
Suntem alaturi de voi si va tin pumnii sa treceti usor de interviu.
Bafta multa, multa. Gianina
|
||||
|
||||
Multa bafta la interviu. Va tinem pumnii. au mai ramas 30 ore...
|
||||
|
||||
Bafta !
Mda ... inca cineva care tre sa treaca prin formalitatzi .... si sa iasa cu viza in mina .....
Bafta maxima !
|
||||
|
||||
he ... he ... acu paulus este in 'febra' interviului ... pun pariu ca acum isi primeste felicitarile pentru obtinerea vizei.
Succes ! si cum spune un bun prieten de-al meu> 'Cum spui tu da la sfarsit bem!'
\" Problema principala este ca romanul cere produse mai ieftine, in loc sa ceara salarii mai mari, sa-si permita sa cumpere orice. \" un forumar oarecare I work for money!!! if you want loyalty get a dog!!! |
|
|||
|
|||
Multumesc pentru urari!
Sa nu o mai lungesc, Alex a avut dreptate: este o simpla formalitate! Atat si nimic mai mult...La 8 am intrat in ambasada si la 11 aveam vizele...Maine o sa povestesc cu lux de amanunte, asa ca pentru "experiente personale ale loteristilor", acum nu am stare sa stau nici pe scaun. Stiti si voi cum este. O sa revin in forta... Pana atunci...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|