![]() |
|
||||
|
||||
![]() Poate sa-mi spuna cineva ce pot sa trec in formular la punctul 12 (Studii), daca am Scoala Postliceala Sanitara?
Nu am vazut ceva intermediar, postliceala dureaza 3 ani si se elibereaza si o diploma udpa absolvire. Mulutmesc. |
|
||||
|
||||
![]() Dupa parerea mea te incadrezi la "Associate Degree". Asta se face aici cam in 2-3 ani, de obicei la un "Community College". Associate degree poate fi luat in diferite domenii chiar si in "general studies", insa nu cred sa existe vreun echivalent al scolii postliceale sanitare.
|
|
|||
|
|||
![]() Buna,am si eu cateva intrebari legate de studii si de aplicatie.Daca ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri, ii multumesc anticipat.
1. am scoala postliceala cu durata de 2 ani,contabilitate, cu diploma la final asta inseamna ca am "some graduate level courses". 2. sotul are 3 ani de colegiu, cu diploma de stat la final, asta ar fi "some university courses". 3. la pozele aplicantilor fetele/femeile trebuie sa li se vada urechile si sa nu aiba cercei? 4.stie cineva din Timisoara unde se mai pot face poze pt loterie? spun asta deoarece anul trecut le-am facut in spate la cof.Violeta si d-soara de acolo in loc sa puna pozele noastre erau ale altcuiva. Il rog frumos pe cel/cea care ma poate lamuri sa imi raspunda, ca anul acesta este al "n"-lea (ca nici nu mai stiu deja de cati ani aplic) si nu as vrea sa o dau in bara. Nu prea inteleg de ce ii intereseaza pe ei din start ce studii ai(ca doar e loterie). Nu mi-ar fi greu sa trec "high school degree" ca doar asta e una din cerintele minime, dar poate cine stie ce surprize am avea la interviu(ce departe gandesc... ) Va multumesc inca o data si astept raspuns. |
|
|||
|
|||
![]() Buna, daca vreti poze reusite poti incerca la Modex, cei de acolo stiu exact cum sa faca pozele pentru loterie.Noi va dorim mult noroc.
|
|||
|
|||
![]() Coral,Some Graduate Level Courses din cate stiu eu inseamna ,,cateva cursuri de studii aprofundate''.Acestea pot fi urmate doar de absolventii unei facultati, licentiati, care urmeaza cateva cursuri de specialitate de scurta durata.Cred ca tu ca absolventa a unor cursuri postuniversitare nu te incadrezi aici.Pentru ce nivel de educatie vei opta, tu decizi.
|
|
|||
|
|||
![]() Dupa cum am mai scris anterior, cel putin asta este parerea mea,cred ca anul asta la preselectie se va tine cont si de gradul de educatie al aplicantilor.Probabil locurile sunt repartizate in functie de nivelul de educatie al aplicantilor.Fiecare aplicant va fi inregistrat la categoria din care face parte,adica forma de invatamant absolvita, iar selectia se va face in functie de asta.Acum la care categorie vor fi repartizate cele mai multe locuri, sincer nu stiu.Sunt foarte sigur ca aceasta noua cerinta nu este numai asa sa se afle cei de la DV in treaba sau pt a face statistici.Ma rog, fiecare crede ce vrea.
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Daca nu vedeti negru pe alb ca scoala postliceala = "some graduate level courses" mai bine nu bifati. La fel si pentru sot. La rubrica Studii (�Care este cel mai inalt nivel al studiilor�.�) este suficient sa bifati High school. Nu cred ca se va tine cont la extragere de nivelul studiilor. Altfel, ar fi ca la extragerea meciurilor la Cupa mondiala: o urna pt cei cu liceu, alta pt cei cu facultate, doctorat etc. America ar deveni o tara a titratilor si atunci cine ar mai schimba uleiul la masina? Success! |
|
||||
|
||||
![]() Deocamdata ai dreptate, Jordache, dar sa vedem ce va urma, caci noua lege a imigratiei a schimbat si Loteria, doua treimi din locuri vor fi pe viitor rezervate pentru cei cu "advanced degrees"!
|
|||
|
|||
![]() Din cate stiu eu noua lege nu a fost votata, nu?
Si chiar daca se voteaza anul acesta schimbarile vor afecta viitoarea Diversity Visa 2009. |
|
|||
|
|||
![]() Facand speculatii pe aceasta tema, este posibil ca noile prevederi ale regulamentului de functionare al DV sa se aplice si pt DV2007.Probabil se doreste selectarea unor persoane care sa fie absolvente al tuturor formelor de invatamant.Orice este posibil.Oricum daca analizam criteriile pt aplicare la DV, constatam cu usurinta ca intre acestea exista o legatura.Nimic nu este cerut doar asa, sa fie acolo.Iar in ceea ce priveste selectarea persoanelor in functie de forma de invatamant absolvita, este posibil orice.Canada are locuri rezervate pt absolventii de studii superioare.Marea Britanie va aloca un anumit nr de locuri de munca pt cetatenii noilor state care au aderat la U.E., in functie de nivelul de educatie si specializare al acestora.Asa ca orice este posibil.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Grant pentru studii = ajutor de la stat si deportare??? | Delphy | Scoli/cariera universitara/formare profesionala | 28 | 11-16-2007 04:21 AM |
Adeverinta de studii sau Foaie matricola | Misoti | Ai nostri copii | 24 | 11-06-2006 08:24 AM |
intrebare legata de studii... | privat_cosmin | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 2 | 10-15-2006 08:17 PM |
Despre diplomele de studii - arhitect | Alexandra25 | Scoli/cariera universitara/formare profesionala | 3 | 04-15-2004 03:59 AM |
![]() |