![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Sunt nou-nout pe acest site...dar e printre primele serioase pe care le intalnesc de cand "internautez"...asa ca ma-nclin in fata Dumneavoastra...
Ok, si acum nelamurirea mea....Am terminat liceul si am bac-ul, insa facultatea am inceput-o(colegiul de 3 ani) dar nu am dat licenta si nici nu o voi mai da(intre timp sectia la care am fost si-a schiombat si profilul...). Deci, ca si studii la ce ma incadrez: bacalaureat sau "some university courses"? Multumesc. Si inca o data de apreciat seriozitatea celor de pe site... |
|
||||
|
||||
![]() Cred ca te incadrezi la "some university courses". Colegiul aici ar fi echivalent cu un fel de "Associate degree" care se obtin de obicei la Community College. E un fel de pas intre liceu si universitate, multi isi iau cursuri la Community College inainte de a merge la universitate. Acestea sunt recunoscute ca si credite si sunt mai ieftine decat cele de la universitati.
|
|
|||
|
|||
![]() Corect,pana la obtinerea diplomei de licenta,indeplinesti conditiile pentru a indica ,,cateva cursuri universitare'', la nivelul educatiei din formularul pentru aplicare.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
O Intrebare | bigu81 | Interviul | 10 | 07-09-2006 01:50 AM |
Intrebare | bigu81 | Am cistigat Loteria Vizelor! | 2 | 06-01-2006 03:17 PM |
Intrebare Legata de conturi | a_costil | Interviul | 13 | 01-21-2005 05:24 PM |
Intrebare despre ofertele de munca | Cretzoo2017 | Locuri de munca | 11 | 07-17-2004 11:44 PM |
![]() |