Quote:
Originally Posted by Dana_
Consider ca este un mare avantaj sa ai acel pasaport maghiar , in primul rand cred ca ungurii nu sunt asa "renumiti" in lume pt infractiuni cum sunt vazuti romanii . Sotul si copilul meu au deja cetatenia maghiara , eu voi incerca sa obtin cetatenia dupa ce invat mai bine maghiara insa cu siguranta nu o sa am nici un regret , prefer sa fiu cetatean maghiar !
Evident exista si acest avantaj de a vizita Sua , decat sa te milogesti la ambasada mai bine mergi fara griji cu visa waiver . Am aplicat pt viza copilului meu minor in urma cu cativa ani ( eu am ramas in tara ca si garantie ) si am obtinut viza pt el insa in acea zi am vazut foarte multi oameni nefericiti , le refuzau viza pe banda rulanta . Cunosc persoane care nu o duc deloc rau in tara si totusi nu reusesc sa obtina o viza de turist .... viza care este mai greu de pimit decat castigarea loteriei . Cu siguranta multi profita de aceasta varianta pentru a merge / locui ilegal in Sua , dar mai sunt si oameni care au rude sau vor sa viziteze efectiv sua ca si turisti , personal as merge sa-mi vad sora si nepotul , nicidecum sa raman ilegal care este cea mai mare prostie !
|
In America toti sunt vazuti egali, nu face nimeni diferenta ca esti roman sau ungur - toti suntem vazuti ca Eastern Europe, ungurii chiar pot fi vazuti putin mai rau ca romanii din alte cause. Ma rog, idea este ca pentru America cel mai bine este sa nu "assume" anything.