|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
Aplicatie viza turistica si completare formular cand fratele este ilegal in USA
Ce ar fi mai bine sa completeze in formularul pt aplicatie viza turistica persoana care va cere viza turistica la rubrica rude in USA?
Problema este ca are fratele venit prin J1 in 2010 dar a ramas in USA dupa terminarea contractului ( viza J1 expira in 2013 ). Sa spuna ca are fratele o poate descalifica. Sa spuna ca nu are pe nimeni ..... este alt risc .... Solutii ... sugestii ...
|
|||
|
|||
Wow! Emotii vor fi; ori ca, ori ca. S-ar putea ca cineva sa se fi intalnit cu astfel de situatie!
|
|||
|
|||
Parerea mea strict personala....este sa NU spuna minciuni!...ca daca o prinde...mai vede America decat in poze...isi ia adio de la aceasta tara...va avea cu siguranta..o bila negra!
|
|
||||
|
||||
Quote:
Adrian
|
|||
|
|||
P.S.
Ce poate sa faca...in favoarea ei este saaduca dovezi cat mai multe ca se intoarce in tara(acte de student,firma etc).. exact!...adevarul prezinta cel mai mic risc... Ady! Salutam Florida..in aceasta dimineata! Am vazut ca esti din PH..si eu...(ai mei stau pe democratiei)...de ceva ani m-am mutat in Craiova..de unde e sotul meu...si mai nou in LA...USA.....sper definitiv in octombrie cand aflu ce am facut cu loteria... Last edited by Aramis; 05-26-2012 at 03:58 PM. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|