|
|||
|
|||
viza turistica ptr excursie
Buna ziua tuturor
As avea nevoie de ceva informatii de la cei care poate au fost in situatii similare sau au auzit de vreo situatie similara. Parintii mei vor sa mearga intr-o croaziera transatlantica cu nepotii (8 si 11 ani). Au 2 variante, fie sa zboare in US si sa se imbarce de acolo, fie sa plece din Europa si sa revina din US cu avionul. Vor sa ii duca pe nepoti si la Disney o saptamana si apoi sa stea la niste prieteni in Florida in timpul ramas pana la croaziera sau zbor retur. Parintii mei au viza turistica insa nepotii mei nu au. Agentul de la croaziere ne-a spus ca din cate stie nu este necesara deplasarea copiilor la Bucuresti pentru viza intrucat se poate rezolva cu DHL-ul. Intrebarile mele sunt: 1. Aveti idee daca este necesara deplasarea lor la Bucuresti pentru viza sau intradevar este suficient cu DHL-ul? 2. Daca trebuie sa se deplaseze cine este mai indicat sa ii insoteasca, parintii sau bunicii care ii vor lua in excursie? 3. Pentru motivarea cererii de viza este suficient contractul de croaziera (asha au spus cei de la agentie) sau sunt necesare mai multe acte? 4. A fost cineva pe vreo astfel de croaziera? Pareri? Multumesc anticipat Simona |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|