Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Vreau sa aplic la Loteria Vizelor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Vreau sa aplic la Loteria Vizelor

Aplicatie loterie vs refuz viza turistica

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-11-2004, 03:51 PM
Lusi25 Lusi25 is offline
Junior Member
Bobocel

Default Aplicatie loterie vs refuz viza turistica

Este adevarat ca cei care aplica la Loterie, nu mai pot primi viza turistica pt US? Unui prieten i s-a intamplat sa-i fie refuzata cererea de viza turistica (in ciuda garantiilor considerabile depuse de sponsorii din US) si el crede ca asta este motivul (tipul avea si serviciu si era si student, deci garantii ca s-ar fi intors in tara erau).

Multumesc
Reply With Quote
Old 11-11-2004, 04:12 PM
Aghory's Avatar
Aghory Aghory is offline
Profesor
Forumo-dependent

Sunt mai mult ca sigur ca exista o legatura .Atata vreme cat ei pot verifica de acolo de la ambasada valabilitatea unui AOS, adica sa verifice sponsorul, si au listate aplicatiile castigatoare, cred ca aceste aplicari exista undeva intr-o baza de date la State Department si ei le pot accesa.Parerea mea...
Old 11-11-2004, 04:42 PM
Caius's Avatar
Caius Caius is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default Re: Aplicatie loterie vs refuz viza turistica

Quote:
Originally Posted by Lusi25
Este adevarat ca cei care aplica la Loterie, nu mai pot primi viza turistica pt US?
refuz sa cred asa ceva...
nu are de a face viza de turist cu aplicarea la loterie.
Acum fratele meu va aplica la Loterie si asta inseamna ca in primavara cand se va duce sa ceara viza de turist cu programul work and travel nu va primi viza???? nu e posibil. Fiti mai calmi!!!
Old 11-11-2004, 06:05 PM
Aghory's Avatar
Aghory Aghory is offline
Profesor
Forumo-dependent

Daca o sa te uiti cu atentie pe forum, ai sa vezi ca mai sunt cazuri similare de refuz inexplicabil al vizei, in care persoana nu-si poate explica asta decat in acest fel. Mie imi pare ca e a 3-a sau a 4-a oara cand se aduce asta in discutie.
Old 11-11-2004, 06:14 PM
Aghory's Avatar
Aghory Aghory is offline
Profesor
Forumo-dependent

http://paginaloteristilor.ro/for...pic.html?t=1768
Old 11-11-2004, 06:16 PM
Caius's Avatar
Caius Caius is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by Aghory
Daca o sa te uiti cu atentie pe forum, ai sa vezi ca mai sunt cazuri similare de refuz inexplicabil al vizei, in care persoana nu-si poate explica asta decat in acest fel. Mie imi pare ca e a 3-a sau a 4-a oara cand se aduce asta in discutie.
Daca persoanele respective gandesc ca nu li s-a acordat viza turistica pentru ca erau inscrise si la loterie, gandesc gresit.
Ce treaba are una cu alta? Imi spuneti si mie? Mai ales ca fratele meu in programul "work and travel" trebuie sa dea si vreo 720 $ pe care nu-i mai vede inapoi si apoi biletul de avion.
Toate aceste lucruri ambasada le stie. Si?.......
Old 11-11-2004, 06:35 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Nu prea au legatura una cu alta. In cazul de fata, nici macar nu a castigat la loterie, deci nu este trecut pe nici-o lista a aplicatiilor castigatoare!
Daca are sub 40 de ani, daca nu este casatorit, daca nu are copii, daca nu a mai fost in US (si implicit daca nu s-a intors in Romania inainte de expirarea vizei), sansele de a primi o viza turistica sunt cam 5%, indiferent de situatia materiala din Romania sau de a ce a sponsorilor.

Succes!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Old 11-11-2004, 10:31 PM
Lami Lami is offline
Membru
Invatzacel

Default Re: Aplicatie loterie vs refuz viza turistica

Quote:
Originally Posted by Lusi25
Este adevarat ca cei care aplica la Loterie, nu mai pot primi viza turistica pt US? Unui prieten i s-a intamplat sa-i fie refuzata cererea de viza turistica (in ciuda garantiilor considerabile depuse de sponsorii din US) si el crede ca asta este motivul (tipul avea si serviciu si era si student, deci garantii ca s-ar fi intors in tara erau).

Multumesc

sunt cazuri si cazuri si fiecare incearca sa-si explice refuzul intr-un fel sau altul.
Sora mea a aplicat anul trecut la loterie, in iulie 2004 a mers la ambasada USA din Bucuresti si a primit viza turistica pe 10ani( chemarea i-am facut-o eu, studenta la PhD in State). Si unde mai pui ca la o saptamana ca bucuria sa fie si mai mare a primit plicul castigator.....so..........

Intr-adevar se pot lega de faptul ca vrei sa emigrezi In State daca ai aplicat la loterie, dar ma indoiesc ca ei au acces la baza de date cu cei care au aplicat.....it's supposed to be confidential, right?

Unei prietene de-a mea i s-a refuzat viza de 2 ori pana acum.....motivul sa se intoarca cand i se schimba situatia...e nemaritata, nu are casa, dar are sora in State(actualmente cetatean american) care a plecat ca turist si turist s-a facut. Refuzul ..............sa aiba oare vreo legatura cu asta???

Nobody knows.

all the best
Reply With Quote
Old 11-12-2004, 10:10 PM
Adriana's Avatar
Adriana Adriana is offline
Junior Member
Bobocel

Quote:
nu are de a face viza de turist cu aplicarea la loterie.
Acum fratele meu va aplica la Loterie si asta inseamna ca in primavara cand se va duce sa ceara viza de turist cu programul work and travel nu va primi viza???? nu e posibil. Fiti mai calmi!!!

Eu m-am adresat catre 2 agentii serioase care intermediaza aceste plecari pt work&travel si mi-au spus din start ca ma descurajeaza sa aplic pt programul asta dat fiind faptul ca am participat anul trecut si voi participa si anul asta la Loteria Vizelor, astfel incat nu-mi dau sanse de obtinere a vizei fiind considerata un posibil emigrant?!
Imi poti spune cu ce agentie lucreaza fratele tau?
Old 11-12-2004, 10:45 PM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: Satucul meu drag din South Carolina, i.e. city of Clemson

Deci:
1. Nu cred sa existe vreo legatura intre aplicarea la Loterie si refuzul vizei ca turist.
2. Daca ai castigat cumva la Loterie, si dintr-un motiv sau altul ai pieeerdut sau nu ai obtinut green card-ul, atunci da, din moment ce ai aplicat pentru emigrare in SUA prin completarea formularelor din plicul 1, atunci esti considerat potential emigrant. Au existat cazuri de acest fel.
3. Acelasi lucru se intampla celor care se aflau in USA cu alt tip de viza, au castigat, nu si-au rezolvat in timp util ajustarea de statut sau procesarea consulara, si in consecinta li s-a refuzat prelungirea vizei de student sau de munca. Avocatii din USA ii sfatuiesc pe cei cu numere mari la Dv sa gandeasca bine si sa-si asume consecintele alegerii, inainte de a completa formularele.

Bafta !

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules