![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
ai dreptate ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
da' nu sunt sigur că extrasul CF �ţi foloseşte la ceva la interviu ...
|
|||
|
|||
![]()
Ne gandim sa ducem ca dovada a suportului financiar si raportul de evaluare a apartamentului insotit de extras CF.
|
|
|||
|
|||
![]()
astazi am fost la ambasada si am primit viza(aici in madrid)
totul a decurs normal dar nu a trebuit nici un act tradus doar copii normale . acum spre america multumesc tuturor celor care m-au ajutat o zi buna in continuare |
|
||||
|
||||
![]()
Felicitari si mult curaj!
|
|||
|
|||
![]() Quote:
La Madrid totul a decurs"normal...doar copii normale".Si cat am cheltuit eu pentru traduceri si copii la Bucuresti.Acolo spaniola are un alt efect la oficialii amercani,ma gandesc. Cu ceva timp in urma,am intalnit un roman care doar ce plecase la treaba prin Germania,iar dupa vreo doua luni,il cheama nevasta la telefon,spunandu-i sa vina repede acasa,ca trebuie sa plece in alta parte.Habar n-avea el ce-i pregatea nevasta-sa;trebuiau sa mearga la interviu,pentru viza.Cand l-am intrebat daca astepta cumva,spera ceva de reusita cu Loteria,mi-a raspuns:"Iaca,alta treaba n-aveam,decat sa ma gandesc acolo".Dar,le-a"picat".
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Felicitari si succes in noua viata ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
multumesc pentru urari |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 05:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 05:48 PM |
Elena I - New York - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 05:12 PM |
Iosif - Detroit - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 04:58 PM |
Ionut Pele - Nashville 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-10-2003 04:59 PM |