![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Loteristi din promotia DV 2010, aici puteti adresa intrebari si posta raspunsuri despre subiecte care va intereseaza legat de faptul ca ati castigat si pasii de urmat.
Inainte de adresa o intrebare, folositi butonul �Search� de pe pagina de start cautand dupa cuvinte cheie (ex. cazier, cazare Bucuresti, etc) si veti afla raspunsul la multe din intrebarile voastre. Daca nu gasiti raspunsul, atunci adresati intrebarea voastra in cadrul actualului subiect. Nu divagati de la subiect sau posta aici intrebari fara nici o legatura cu DV 2010 pentru ca vor fi sterse sau mutate la alte rubrici. Va multumesc anticipat pentru intelegere. Mult noroc si bafta tuturor, Gianina
|
|||
|
|||
![]()
Am castigat loteria vizelor 2010 si sunt legal in SUA ,cum pot aplica de aici? Daca cineva stie sa ma indrume, astept raspuns.
|
|
|||
|
|||
![]()
Maria,am fost in aceeasi situatie cu 3 ani in urma.
Daca ai timp sa citesti subiectul urmator o sa afli raspunsul la intrebarile tale. http://paginaloteristilor.ro/for...ustment+status
|
|||
|
|||
![]()
Nici un castigator din Romania ?
Nici un plic venit? p.s. Cam lunga asteptarea asta! |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Venit plicul luni , 18 mai. Acum sa ne gandim daca mergem mai departe... Am aplicat a 4-a oara. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca va mai ganditi sa mergeti mai departe de ce ati mai aplicat ? Alti au rupt lacatul la cutia postala cu speranta de a primi mult visatul plic si voi va mai ganditi. Eu oricum va felicit si sper sa urmati procedurile si sa va luati VIZA. Succes.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca nu a costat nimic. Avem deja experienta a 4 ani in CA, inapoi in 2001... in conditiile economice de astazi, nu stiu daca plecarea in (mai ales) US este cea mai buna varianta.
|
|
||||
|
||||
![]()
asa-i..nu costa nimic sa iei sansa altora...
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Nu stiu, mi-ar place sa ma insel si sa nu am dreptate deloc. In rest, daca mai e o cale prin toate astea, va doresc Succes !!! Si totusi tind sa cred ca nu din joaca ati aplicat la DV2010 ci mai degraba "din dragoste" pentru CA sau daca nu, atunci din ura pentru Romania. Din astea doua sigur e una.
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() Nu e vb atit de bani cit de confortul psihic .. si bani de chirie si de papica ... este imposibil sa nu faci daca ai o minima pregatire necesara de 12 clase. Mergeti la viza si luati cartea verde si bucurati-va de un nou viitor. Perceptia odata ce te-ai acomodat este ca .. probabil in restul lumii ... e la fel ... NU E ![]() Viitorul de miine in US este viitorul de peste 100 de ani in Romania. Fiica-mea traieste pentru maine ![]() Ma intorc la ale mele ... si incerc sa imi continui viata. PS La nivel de traire personala ... am udat deja tastatura de lacrimi ...cred ca sunt primele de dupa interviu ... si nu sunt demoralizat cit dezamagit. Succes la interviu !!! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DV2005 - direct de la sursa oficiala americana. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 1 | 09-10-2003 05:20 AM |
DV-2005 INFORMATIE OFICIALA AMBASADA AMERICII BUCURESTI | Borsan Cristian | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 08-26-2003 05:48 PM |
Elena I - New York - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 05:12 PM |
Iosif - Detroit - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-30-2003 04:58 PM |
Ionut Pele - Nashville 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-10-2003 04:59 PM |