Loteria Vizelor DV  20xx :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 20xx :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Am cistigat Loteria Vizelor!

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 05-12-2009, 04:13 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default Intrebari si raspunsuri pentru promotia de loteristi DV2010

Loteristi din promotia DV 2010, aici puteti adresa intrebari si posta raspunsuri despre subiecte care va intereseaza legat de faptul ca ati castigat si pasii de urmat.

Inainte de adresa o intrebare, folositi butonul �Search� de pe pagina de start cautand dupa cuvinte cheie (ex. cazier, cazare Bucuresti, etc) si veti afla raspunsul la multe din intrebarile voastre. Daca nu gasiti raspunsul, atunci adresati intrebarea voastra in cadrul actualului subiect.

Nu divagati de la subiect sau posta aici intrebari fara nici o legatura cu DV 2010 pentru ca vor fi sterse sau mutate la alte rubrici.

Va multumesc anticipat pentru intelegere.
Mult noroc si bafta tuturor,
Gianina
Old 05-15-2009, 05:07 AM
maria1 maria1 is offline
Junior Member
Bobocel

Default DV Lottery

Am castigat loteria vizelor 2010 si sunt legal in SUA ,cum pot aplica de aici? Daca cineva stie sa ma indrume, astept raspuns.
Old 05-15-2009, 06:36 AM
Irina Irina is offline
Profesor
Forumo-dependent

Maria,am fost in aceeasi situatie cu 3 ani in urma.
Daca ai timp sa citesti subiectul urmator o sa afli raspunsul la intrebarile tale.
http://paginaloteristilor.ro/for...ustment+status
Old 05-19-2009, 10:49 AM
a_line_s a_line_s is offline
Junior Member
Bobocel

Nici un castigator din Romania ?
Nici un plic venit?

p.s. Cam lunga asteptarea asta!
Old 05-19-2009, 03:28 PM
votantul votantul is offline
Membru
Invatzacel

Quote:
Originally Posted by a_line_s View Post
Nici un plic venit?

Venit plicul luni , 18 mai. Acum sa ne gandim daca mergem mai departe...
Am aplicat a 4-a oara.
Old 05-19-2009, 05:06 PM
lucian113 lucian113 is offline
Membru
Invatzacel

Exclamation ???

Daca va mai ganditi sa mergeti mai departe de ce ati mai aplicat ? Alti au rupt lacatul la cutia postala cu speranta de a primi mult visatul plic si voi va mai ganditi. Eu oricum va felicit si sper sa urmati procedurile si sa va luati VIZA. Succes.
Old 05-20-2009, 06:13 PM
annet's Avatar
annet annet is offline
Junior Member
Bobocel

Thumbs up

Quote:
Originally Posted by a_line_s View Post
Nici un plic venit?

Salutare tuturor !

Au inceput sa vina si in Bucuresti ..tocmai mi-a confirmat o cunostinta de a mea ca a primit plicul .... ironia sorti ..stam in acelasi cartier la doua stati distanta , aplicatia a fost facuta de altcineva din state , se pare cu mult noroc ..
Daca ajunge postasul si la mine voi anunta cu siguranta !!!
Bafta multa tuturor!!!
Old 06-19-2009, 02:32 PM
alabala alabala is offline
Junior Member
Bobocel

Default am castigat ....

buna ziua,
1.mi-ar putea spune cineva care e termenul limita pt a trimite formularele si pozele?Pt ca sotul meu munceste in Italia ,si tb tras in poza .Vine acasa taman in august.Am primit plicul pe 15.06.
2.Ce parere aveti ,daca sotul a muncit mai mult prin Italia in ultimii 7 ani (si cu acte si fara) e bine sa mentionez chestia asta? Daca mentionez job-urile avute tb mentionat si la domicilii probabil ....
S'apoi vor dori cazier din Italia ,dovezi ale locurilor de munca...
Daca nu amintesc nimic de Italia ,atunci cu ce s-a ocupat in ultimii 5 ani?Pt ca el e aplicantul principal.
multumesc frumos ...
Old 06-19-2009, 02:49 PM
Aramis's Avatar
Aramis Aramis is offline
Omu' cu cioci
Team Member

Quote:
Originally Posted by alabala View Post
buna ziua,
1.mi-ar putea spune cineva care e termenul limita pt a trimite formularele si pozele?Pt ca sotul meu munceste in Italia ,si tb tras in poza .Vine acasa taman in august.Am primit plicul pe 15.06.
2.Ce parere aveti ,daca sotul a muncit mai mult prin Italia in ultimii 7 ani (si cu acte si fara) e bine sa mentionez chestia asta? Daca mentionez job-urile avute tb mentionat si la domicilii probabil ....
S'apoi vor dori cazier din Italia ,dovezi ale locurilor de munca...
Daca nu amintesc nimic de Italia ,atunci cu ce s-a ocupat in ultimii 5 ani?Pt ca el e aplicantul principal.
multumesc frumos ...
conform cerinţelor, trebuie specificată Italia ca ţară de reşedinţă �n ultimii 7 ani. desigur, va trebui să aducă şi cazier din Italia. nu cere nimeni dovezi de la locul de muncă. dacă alegeţi să nu menţionaţi despre Italia, este opţiunea voastră ....

Ion Luca Caragiale (1852-1912)
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.
*** colectiv, Academia Caţavencu
Old 11-03-2009, 12:41 AM
alexandru4 alexandru4 is offline
Junior Member
Bobocel

Default nu am primit plicul 2 inca...

Buna ziua,

Am si eu o problema.Am primit primul plic pe 8 aprilie 2009.Am fost plecat din tara si nu am avut cum sa trimit raspunsul pana in august, plicul ajungand
la KCC pe 16 august 2009.

Case numberul este foarte mic 0000074X dar inca nu am primit plicul doi. Ce ar trebui sa fac? sa incerc sa contactez KCC , desi din cate scria in aplicatie nu prea era recomandat sa ii contactezi.

nu stiu ce sa fac sunt un pic disperat...am stat in statele unite 5 ani cu viza de student, am terminat acolo facultatea, stiu limba perfect, am si cunostinte si prieteni ..din pacate dupa ce mi-a expirat viza nu am avut ce sa fac si am fost fortat sa ma intorc in romania.. as da orice ca sa ma intorc inapoi...

orice sfat este binevoitor..
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules