![]() |
|
|||
|
|||
![]() Salut!Acum va scriu pentru prima data,desi am cam citit tot ce a-ti scris pe forum.As avea si eu o mica nedumerire;acum 2 zile cand m-am dus sa-mi fac poza,cei de la centru mi-au spus ca nu-mi pot face poza exact de 300x300 pixeli pt. ca asta ar insemna ca poza sa masoare 50.1mm la latura patratului
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Folosesti o fotografie in format digital (facuta cu aparat digital sau scanata) pe care o prelucrezi cu un editor de imagini (photoshop sau ACDSee). Ii dai de acolo crop la dimensiunile exacte. Succes.
|
||||
|
||||
![]() Este ok asa , sa iasa 5,1 cm -e 5,1 cm, pentru ca daca citesti bine pe acolo prin regulament, ai sa vezi ca zice ca poza trebuie sa fie de 2 inchi pe 2 inchi ori 2 inchi = 5,1 cm, asa ca, du-te si fa poza de 300 pe 300 ca asa am facut-o si eu si uite ca am castigat, poza mea castigatoare este asta din avatar. In rest bafta multa si nu mai fi asa prapastios. Eu tot am sperat din 1993 si uite ca norocul nu m-a ocolit.
decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos. __________________________________________ Fie painea cat de rea ,tot mai bine e in tara ta..... semneaza jos pe aceasta declaratie, Bill Cinton......CN 94XX viza luata pe 8 ianuarie 2007 http://new.photos.yahoo.com/gigimarianmih/albums/ sau http://new.photos.yahoo.com/gigibubulinapaula/albums/ sau http://www.freewebs.com/gigiromanul/ |
|
||||
|
||||
![]() Si eu am o problema cu nesuferitii de la studio-urile foto.
De ce trebuie sa faca pozele dupa capul lor daca pe site scrie ca trebuiesc facute 300*300. Mie mi-au facut poza de 240*320 si nu mi-au incadrat in poza umerii in totalitate. Ar fi vreo problema, ar putea sa ma respinga pentru asta?
|
||||
|
||||
![]() ultima data cand am citit regulamentul asa era 320 cu 240
Deci pozele tale sunt bine facute |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
cele de 300x300 se refera la cele scanate, dar cum am zis...prea multe griji pentru o poza
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Dupa cum am mai spus..nici un aparat foto nu poate face poze direct in rezolutia 300x300 sau 240x320 asa ca urmeaza sa fie prelucrate...in orice program de editare foto (Photoshop, Photoimpact..etc). Puteti sa alegeti oricare dintre cele doua marimi...nu va mai stresati..incercati sa imitati ce au ei acolo pe site ca exemple pozitive la http://www.dvlottery.state.gov/photo.aspx ..si totul va fi ok. Va urez bafta tuturor... |
|
||||
|
||||
![]() inca nu sunt lamurit in legatura cu poza mea. as vrea sa va uitati pe poza si sa imi spuneti cum vi se pare. mie personal mi se pare ca mi-au taiat prea mult din umeri. pe site mentioneaza ca trebuie sa intre si umerii.
![]() Poza e blurata din motive personale. ![]()
|
||||
|
||||
![]() poza nu am reusit sa o uploadez dar am reusit sa o pun la avatar.
|
||||
|
||||
![]() Nici la pozele lor "bune" de pe site nu intra in totalitate umerii. Eu le-am facut la 300 x 300 si a fost ok. Incearca sa o faci la 300 x 300 si atunci o sa iti intre si umerii putin mai mult.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
poza pe prima scrisoare de instiintare | Diaconu | Am cistigat Loteria Vizelor! | 2 | 08-23-2004 02:41 PM |
Poza DV JPEG / JFIF .. Landscape sau Portret | Bahus | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 9 | 12-16-2003 06:15 PM |
Rubricile formularului si poza digitala | Chitescu Ion Eduard | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 3 | 11-25-2003 11:34 AM |
Daca nu e buna poza sint contactat ulterior ? | Sebitson | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 6 | 11-08-2003 02:49 PM |
Poza pt D.V. cu sau fara ochelari ? | Will | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 7 | 10-09-2003 11:05 AM |
![]() |