![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Salutare tuturor loteristilor.
Validarea fografiilor se refera numai la dimensiuni sau si la luminozitate , pozitie in foto, acoperirea de 50%, etc. Completarea dupa cum urmeaza credeti ca este buna: 7a Popescu Ion 7b Secuilor nr 5 Bl B22 Sc 1 Et 1 Ap 12 7c ( alta adresa nu am )voi lasa spatiu gol 7d Bucuresti 7e Sector 4 Bucuresti Romania 7f 123456 7g Romania ![]() Va multumesc .
|
||||
|
||||
![]() Nu. " Photo validator"-ul verifica doar cateva detalii tehnice:
- size in pixels, DPI, file size In schimb nu verifica : - daca este capul tau sau nu pe poza respectiva - daca poza are un fond alb sau negru - daca esti centrat, daca dimensiunea capului face 50% din imagine... - etc... Probabil ca toate astea vor fi verificate mai tarziu de "agentii" care se ocupa cu validarea finala... Vor deci si alti "descalificati" din cauza pozei... Surpriza! Pentru adresa este OK... Bafta !
|
||||
|
||||
![]() Important este sa aiba dimensiunea 300x300 pixeli sau 320x240 pixeli.
Nu cred ca vei fi descalificat daca dimensiunea capului va fe de 45% sau 55%. Daca scanezi de pe o poza de pasaport, nu vei avea probleme. Cred ca poti verifica si tu unele detalii (fundal deschis la culoare, centrarea imagii, etc.)
|
|||
|
|||
![]() Acum sunt lamurit. Va multumesc pentru raspuns.
Bafta tuturor , sa ne vedem sanatosi in SUA.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poza | Beemer | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 18 | 11-30-2006 04:52 PM |
poza pe prima scrisoare de instiintare | Diaconu | Am cistigat Loteria Vizelor! | 2 | 08-23-2004 02:41 PM |
Daca nu e buna poza sint contactat ulterior ? | Sebitson | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 6 | 11-08-2003 02:49 PM |
![]() |