![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Salut si bine v-am gasit pe acest forum !
Suntem o familie de tineri din Iasi si ne-am hotarat sa aplicam anul acesta pt loteria vizelor. Intrebarea mea este : Daca sunt purtator de ochelari cum este mai bine sa fac poza , cu sau fara ochelari ? Lentilele sunt tratate antireflex iar in unele poze am observat ca apare o irizatie violeta pe lentile ! Dorim sa multumim tuturor romanilor care scriu pe acest forum si care ne-au oferit multe raspunsuri la intrebarile pe care le aveam in minte.Felicitari si domnului administrator pentru rubrica:"Experiente personale ale loteristilor".Cred ca este cea mai relevanta cu privire la etapele ce trebuiesc parcurse. |
|
||||
|
||||
![]() Eu zic sa faci poza fara ochelari. Nu stiu daca se zice ceva de ochelari ci doar de oareshce efecte bisericesti cum is chestiile alea la arabi.
Pe ei ii intereseaza fizionomia fetzeii fara nimic care sa o mascheze asha ca cel mai bine ar fi fara ochelari.
|
||||
|
||||
![]() Pe "travel state gov" gasesti fraza asta despre ochelari...Interpretarea ramane la dispozitia ta :
Photos in which the person being photographed is wearing sunglasses or other paraphernalia which detracts from the face will not be accepted.
|
||||
|
||||
![]() In instructiunile pentru DV2005 nu e precizat nimic despre ochelarii de vedere, numai despre cei de soare, care sunt interzisi, la fel ca si orice alt accesoriu care acopera din fata.
|
|
|||
|
|||
![]() Va multumesc! Voi face fara ochelari !
|
|
||||
|
||||
![]() FQA pe travel.gov.... unde la rubrica despre pozele pentru vize gasesti exemple de poze "corecte" si "incorecte"...
Can eyeglasses be worn for the photo? Eyeglasses worn on a daily basis can be worn for the photo. However, there should be no reflections from the eyeglasses that obscures the eyes. Can sunglasses or tinted glasses be worn? Dark glasses or nonprescription glasses with tinted lenses are not acceptable unless you need them for medical reasons. A medical certificate may be required.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Poza cu care aplici la loterie nu foloseste decit pentru asta deci ca sa nu itzi faci griji inutile fa poza fara ochelari. Dupa ce castigi atunci faci alte poze pentru interviu ! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Ideea era ca eu am dat peste link-ul asta in care se dau explicatii despre pozele pentru vize si pasapoarte... si mai ales este explicat cum e cu chestia aia cu capul care trebuie sa acopere 50% din suprafata pozei ..
![]() si care de fapt nu sunt 50 % ... ![]() Mi s-a parut interesant mai ales ca sunt si exemple "photografice" nu numai explicatii scrise... http://travel.state.gov/pptphotos/
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cont in Banca si Secured Credit Card fara SSN | Sasha | Experientele loteristilor ajunsi in America | 0 | 12-23-2004 04:58 PM |
Taxe vamale romanesti - info pentru rezidentzii permanentzi | Cezar | Intre doua lumi - despre repatriere | 7 | 11-03-2004 04:45 PM |
Regimul vamal asa cum ne intereseaza pe noi ca si calatori. | Alex4you | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 01-14-2004 07:36 PM |
Daca nu e buna poza sint contactat ulterior ? | Sebitson | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 6 | 11-08-2003 02:49 PM |
![]() |