Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Vreau sa aplic la Loteria Vizelor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Vreau sa aplic la Loteria Vizelor

Poza pt D.V. cu sau fara ochelari ?

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-24-2003, 03:13 PM
Will Will is offline
Junior Member
Bobocel

Default Poza pt D.V. cu sau fara ochelari ?

Salut si bine v-am gasit pe acest forum !
Suntem o familie de tineri din Iasi si ne-am hotarat sa aplicam anul acesta pt loteria vizelor. Intrebarea mea este : Daca sunt purtator de ochelari cum este mai bine sa fac poza , cu sau fara ochelari ? Lentilele sunt tratate antireflex iar in unele poze am observat ca apare o irizatie violeta pe lentile !
Dorim sa multumim tuturor romanilor care scriu pe acest forum si care ne-au oferit multe raspunsuri la intrebarile pe care le aveam in minte.Felicitari si domnului administrator pentru rubrica:"Experiente personale ale loteristilor".Cred ca este cea mai relevanta cu privire la etapele ce trebuiesc parcurse.
Reply With Quote
Old 09-24-2003, 03:23 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Parerea mea

Eu zic sa faci poza fara ochelari. Nu stiu daca se zice ceva de ochelari ci doar de oareshce efecte bisericesti cum is chestiile alea la arabi.
Pe ei ii intereseaza fizionomia fetzeii fara nimic care sa o mascheze asha ca cel mai bine ar fi fara ochelari.
Old 09-24-2003, 03:28 PM
Théo's Avatar
Th�o Théo is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Pe "travel state gov" gasesti fraza asta despre ochelari...Interpretarea ramane la dispozitia ta :

Photos in which the person being photographed is wearing sunglasses or other paraphernalia which detracts from the face will not be accepted.
Old 09-24-2003, 03:28 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

In instructiunile pentru DV2005 nu e precizat nimic despre ochelarii de vedere, numai despre cei de soare, care sunt interzisi, la fel ca si orice alt accesoriu care acopera din fata.
Reply With Quote
Old 09-24-2003, 08:40 PM
Will Will is offline
Junior Member
Bobocel

Va multumesc! Voi face fara ochelari !
Reply With Quote
Old 10-08-2003, 11:08 AM
Théo's Avatar
Th�o Théo is offline
Forumar fidel
Loterist informat

FQA pe travel.gov.... unde la rubrica despre pozele pentru vize gasesti exemple de poze "corecte" si "incorecte"...

Can eyeglasses be worn for the photo?
Eyeglasses worn on a daily basis can be worn for the photo. However, there should be no reflections from the eyeglasses that obscures the eyes.

Can sunglasses or tinted glasses be worn?
Dark glasses or nonprescription glasses with tinted lenses are not acceptable unless you need them for medical reasons. A medical certificate may be required.
Old 10-08-2003, 05:01 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Raman la ideea mea

Eu raman la ideea mea: fara ochelari

Poza cu care aplici la loterie nu foloseste decit pentru asta deci ca sa nu itzi faci griji inutile fa poza fara ochelari.

Dupa ce castigi atunci faci alte poze pentru interviu !

Ash vrea sa il vad pe ala de la ambasada zicand ca sint doua persoane diferite din cauza ochelarilor !
Old 10-09-2003, 11:05 AM
Théo's Avatar
Th�o Théo is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Ideea era ca eu am dat peste link-ul asta in care se dau explicatii despre pozele pentru vize si pasapoarte... si mai ales este explicat cum e cu chestia aia cu capul care trebuie sa acopere 50% din suprafata pozei ..)
si care de fapt nu sunt 50 % ...)

Mi s-a parut interesant mai ales ca sunt si exemple "photografice" nu numai explicatii scrise...

http://travel.state.gov/pptphotos/

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules